doTERRA Melissa (Melissa) Æterisk olie (5ml)

 171,33

  Melissa bruges ofte til at reducere spændinger og fremme afslapning. Melissa er en af doTERRAs mest sjældne og dyreste olier.

  På lager

  Melissa, også kendt som citronmelisse, blev kaldt Melissa på grund af dens søde, friske, citrusagtige duft, som var kendt for at tiltrække bier (græsk melissa = honningbi). Som en af doTERRAs sjældneste og dyreste olier har denne olie en lang række fordele for sundhed og brug.Olien bruges som smagsgiver i te og is samt i visse fiskeretter. Melissa destilleres ved hjælp af damp fra de friske, blomstrende toppe, blade og stængler af planten. På grund af sin positive virkning på humøret har Melissa længe været brugt til at berolige følelser og spændinger og nervøsitet. Olien kan også støtte et sundt immunforsvar. I Melissens historie var olien også kendt for at behandle maveproblemer og mod insekter.Læs mere? Klik her.

  Anvendelsesområder Melisseolie*

  • Duften af Melissa kan reducere stress og fremme følelsesmæssigt velvære.
  • Spray olien i en diffuser om natten for at få en god nats søvn.
  • Tilsæt Melissa til fugtighedscreme eller i en sprayflaske og brug den i ansigtet for at forynge huden og opfriske sindet.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.