doTERRA Davana æterisk olie (Touch)(10ml)

 46,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Davana æterisk olie, der stammer fra det sydlige Indien, er en flirtende, sensuel olie med en aroma, der er forskellig fra person til person.

Brugstips:

 • Påføres på håndled og hals
 • Gnid ind i håndfladerne og inhalér dybt
 • Tilføj til en hudplejerutine

Hvad er Davana æterisk olie?

Davana, Artemisia pallens, er også kendt som Dhavanam, eller ved sit sanskritnavn Damanaka. Planten er hjemmehørende i det sydlige Indien og er almindelig i hushaver i Indien. Som en aromatisk urt dyrkes den for sine duftende blade og blomster, som bruges til dekorationer, religiøse ofre og naturligvis til æterisk olie. Dens blade ses også ofte i blomsterbuketter og blomsterarrangementer.Davana-planten er medlem af margueritfamilien og er beslægtet med romersk og tysk kamille samt solsikker. Den æteriske olie er dampdestilleret fra blomst, blad og stængel af planten.

Hvordan lugter doTERRA Davana olie?

Davana-olie har en sød, varm, eksotisk duft med frugtagtige noter og et strejf af træ. Dens alsidige duft passer godt sammen med næsten alle typer æteriske olier - træ, urter, harpiks, blomster og citrusfamilier fungerer alle smukt sammen med Davana-olie.Et af de mest interessante og karakteristiske træk ved Davana-olien er dens adaptive aroma, som dufter og reagerer forskelligt på hver person. Davanon - et sesquiterpenketon - er det dominerende molekyle, der er ansvarlig for oliens aroma.

Hvad er Davana æterisk olie godt for?

Davana Touch kan hjælpe med at holde huden sund og er god at tilføje til din personlige plejerutine. Davana Touch er let at påføre på huden, da den er fortyndet i en praktisk rulleflaske med fraktioneret kokosnøddeolie.Davana udmærker sig mest som en forførende, fortryllende personlig duft. Tilføj Davana Touch til din garderobe af gennemsigtige parfumer. Uanset om du skal ud til en særlig aften med venner eller har brug for en hverdagsduft, er Davana det perfekte valg.Du skal blot rulle Davana på dine håndled og nakke og nyde den unikke aroma, som din personlige kropskemi skaber med denne æteriske olie.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.