AromaPro Mountain View Diffuser

 25,00

  AromaPro Mountain View-diffusoren er en lille diffuser med overraskende kraftige emissioner, der er velegnet til brug i soveværelser, børneværelser og på kontoret.

  Kategori:

  AromaPro Mountain View-diffusoren er en lille diffuser med en overraskende kraftig emission på 20 ml/h. Den har en kapacitet på 100 ml. Diffusoren er velegnet til brug i soveværelser, børneværelser og på kontoret (10-25 kvadratmeter).
  Fyld den op med rent, koldt vand (bemærk den maksimale fyldningshøjde), tilsæt din yndlingsolie eller olieblanding og nyd den!
  AromaPro Mountain View kan indstilles til et kontinuerligt 5-timers program eller et 1-timers program med 15-sekunders intervaller. Diffusoren har valgfrit blødt LED-lys og forskellige farver.
  Størrelsen gør det også nemt at tage diffusoren med på rejsen.
  Diffusoren leveres med et USB-kabel og skal tilsluttes til en USB-port.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg