doTERRA Bergamot Mint (Mint) Æterisk olie (15ml)

 46,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Den vidunderlige duft af Bergamot Mint æterisk olie er blød og minteagtig med et strejf af citrus og skaber en atmosfære af komfort, afslapning, inspiration, beroligende og forfriskende.

På lager

Brugstips:

 • Brug Bergamot Mint med lotion, sæbe eller andre personlige plejeprodukter
 • Spray i løbet af dagen eller om aftenen for at skabe et beroligende miljø
 • Tilføj et par dråber til dit bad eller din massage
 • Kom et par dråber på en vatrondel eller en lille passiv diffusor, som du kan lægge i bilen eller i dit linnedskab.
 • Kam en dråbe eller to i dit hår for at bære duften med dig hele dagen.

Hvad er Bergamot Mint?

Bergamotmynte er på trods af sit navn på ingen måde relateret til bergamottefrugten; den stammer snarere fra en blomstrende flerårig urt, der er en del af Lamiaceae-familien (mynte). Den æteriske olie, som almindeligvis findes i mange produkter til personlig pleje, er dampdestilleret fra bladene og stænglerne af Mentha citrata-planten.

Sådan bruger du doTERRA Bergamot mint

Bergamot Mint æterisk olie er frisk, mildt mynteagtig og let citrusagtig og kan bruges aromatisk og lokalt. Bergamot Mint er perfekt til at sprede efter en hård dag eller ved sengetid. Det kan også være en vidunderlig beroligende tilføjelse til en beroligende massage eller et varmt bad.Den beroligende, inspirerende duft af bergamotmynte er også effektiv til at rense luften for gamle eller ubehagelige lugte. Diffunder den eller tilsæt et par dråber til en lille sprayflaske med vand for at lave en forfriskende, rent duftende cremespray.En anden enkel og nem måde at bruge Bergamot Mint på er at bruge den sammen med den uparfumerede doTERRA Spa Lotion. Du skal bare lægge en dråbe eller to af Bergamot Mint i din håndflade, tilføje en lille smule lotion og skumme op. Det kan især være nyttigt for at skabe en beroligende duft ved sengetid. Bergamot Mint er relativt mild mod huden og er ideel til aktuelle blandinger.

Hvad er fordelene ved Bergamot Mint æterisk olie?

De to vigtigste kemiske bestanddele i bergamotmynteolie er linalool og linalylacetat, som ifølge forskningsundersøgelser virker beroligende og opløftende. Duften af Bergamot Mint skaber en afslappende, beroligende og genoprettende atmosfære.

Hvordan lugter Bergamot Mint Oil?

Bergamot mynte æterisk olie kaldes også orange mynte og har et let citrusagtigt twist til en ellers blød, mynteagtig, næsten blomsteragtig aroma. Bergamot Mint er ideel til indånding og diffusering og passer godt sammen med basilikum, citrus og blomsterolier som lavendel, rose og ylang ylang. Duften er også lækker i sig selv.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.