doTERRA InTune Focus Blend (10ml)

 54,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical

Focus Blend
InTune-blandingen hjælper med at forbedre sanserne og bevare fokus og er perfekt til at holde sig i gang, når du forsøger at studere eller koncentrere dig.

På lager

InTune er en patenteret blanding af æteriske olier, der er nøje udvalgt for deres evne til at forbedre og bevare fokus.Uanset din alder er det nogle gange svært at holde fokus på den opgave, du har foran dig. Dette er især vigtigt i de formative år, hvor læring og vækst skaber vaner og et fundament for livet. De omhyggeligt udvalgte æteriske olier i doTERRA InTune Focus Blend arbejder sammen og støtter folk, der har svært ved at være opmærksomme og holde sig i gang med deres opgaver.Sandeltræ, røgelse og lime fremmer en følelse af klarhed, mens fordelene ved patchouli, ylang ylang og romersk kamille virker beroligende og beroligende. Den behagelige aroma af InTune Focus Blend gør denne æteriske olieblanding nem og behagelig at bruge.Den behagelige aroma af InTune Focus Blend gør denne æteriske olieblanding nem og behagelig at bruge. En blanding af nøje udvalgte æteriske olier af patchouli, røgelse, lime, ylang ylang, sandeltræ, hawaiiansk sandeltræ og romersk kamille vil øjeblikkeligt forbedre og støtte dit fokus. Det er også en olie, der kan bruges til travle voksne og børn for at skabe mere ro.

Anvendelser

 • Påføres på tindingerne og nakken under opgaver, der kræver koncentration.
 • Påfør på håndled eller håndrygge og inhalér dybt for at fremme klarhed.
 • Brug InTune på arbejdet for at holde dig i gang, eller når du føler dig træt midt på eftermiddagen.
 • Spred InTune ud på en lerplade, og placer den på et skrivebord eller andre vigtige steder i klasseværelset.

Brugsanvisning

Aktuel anvendelse: Påfør et til to dråber på det ønskede område. Fortynd med DōTERRA fraktioneret kokosnøddeolie for at minimere eventuel hudfølsomhed.

Primære fordele

 • Forbedrer og støtter en følelse af fokus
 • Støtter indsatsen hos dem, der har svært ved at være opmærksomme og holde sig til opgaven
 • Blanding af studietid

Ingredienser

Amyris Bark, Patchouli Leaf, Frankincense Harpiks, Lime Peel, Ylang Ylang Flower, Hawaiian Sandalwood Wood, Roman Chamomile Flower Æteriske olier

Aromatisk Beskrivelse

Moskusagtig, krydret, jordnær

advarsler

Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid eller under lægebehandling. Hold dig væk fra øjne, indre ører og følsomme områder. Fortynd med DoTERRA fraktioneret kokosolie for at minimere følsomhed i huden. Undgå sollys eller UV-stråler i op til 12 timer efter påføring.*Produktinformationen er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme. Ansvarsfraskrivelse vores ansvarsfraskrivelse!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.