doTERRA Hope Touch Blend (10ml)

 33,33

  doTERRA Hope Touch Blend – Ved hvert køb af doTERRA Hope Touch doneres hele købsprisen til doTERRA Healing Hands Foundation™*, som støtter indsatsen for at bekæmpe sexhandel i hele verden.

  doTERRA Hope Touch
  doTERRA Hope Touch er en æterisk olieblanding, der kombinerer den friske duft af bergamot med ylang ylang og Frankincense og bliver derefter let sød med den varmende aroma af vaniljekornabsolut. doTERRA Hope Touch kan påføres på halsen, håndleddene og pulspunkterne for at opleve en forfriskende duft i løbet af dagen. Den indbydende duft er blot en af de ting, der gør doTERRA Hope Touch helt unik. Med hver anvendelse af doTERRA Hope Touch kan du indånde den opløftende duft og vide, at dit køb er en del af en større sag, der hjælper med at redde børn rundt om i verden.

  Ved hvert køb af doTERRA Hope Touch doneres hele købsprisen til doTERRA Healing Hands Foundation™*, som støtter indsatsen for at bekæmpe sexhandel rundt om i verden.

  *Nettoafgift

  Ansøgning
  – Påfør den på håndled, hals og pulspunkter for at få en personlig duft.
  – Opbevar den i håndtasken og påfør den i løbet af dagen for at gøre humøret bedre.
  – Rul den på en pose, og opbevar den i skuffer eller garderobeskabe for at give tøjet en frisk duft.

  Bemærk:
  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Hvis du er gravid eller er under lægebehandling, skal du kontakte din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg