doTERRA Deep Blue Touch Roller

 72,00

  dōTERRA Deep Blue® Touch Soothing Blend oplever fordelene ved vores egen Deep Blue Soothing Blend i en mild formel, der er perfekt til børn og voksne med følsom hud eller efter fysisk krævende brug. Klar til brug. Indhold 9 ml.

  På lager

  Deep Blue Touch roller fra dōTERRA leverer de beroligende fordele af Deep Blue æterisk olieblanding i en base af fraktioneret kokosolie og er perfekt til dem med følsom hud. DōTERRA Deep Blue Touch er pakket i en praktisk roll-up, som kan bruges som en beroligende massage og giver en øjeblikkelig beroligende og afslappende effekt.

  Den perfekte balance mellem Deep Blue æterisk olie og fraktioneret kokosolie er kombineret i dōTERRA Touch Deep Blue rolleren, hvilket gør den ideel til blød hud og til følsom hud.

  Gnid DōTERRA Deep Blue Touch ind på hænder, håndled, skuldre og nakke efter arbejde, sport eller anden fysisk anstrengelse. Effekten af Deep Bleu Roller reducerer symptomerne i længere tid i løbet af dagen. Oplev den kølige og forfriskende fornemmelse af DoTERRA Deep Blue Touch.

  Anvendelser

  • Massér dōTERRA Deep Blue på ben og under fødderne hos børn, der lider af voksende ben. Påfør den før sengetid.
  • Påfør på fødder og knæ før og efter (sports)træning.
  • Gnid Deep Blue på rygmusklerne efter en dag med anstrengende træning på arbejdet eller under tungt fysisk arbejde.

  Primære fordele

  • Beroligende og kølende olieblanding
  • Giver en behagelig massage

  Brugsanvisning

  Nuværende anvendelse: Påføres på det ønskede område.

  ingredienser

  Brækket kokosolie, Wintergroen Blad, Camphor Bark, Pepermuntanlæg, Ylang Ylang Blomst, Helichrysum Blomst, Blauwe Tansy Blomst, Blauwe Kamille Blomst, og OsmanthusBlomst

  Aromatisk Beskrivelse

  Mynte, kamfer-lignende

  advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid eller under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.

  Produktinformationen er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme. Ansvarsfraskrivelse vores ansvarsfraskrivelse!

   

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg