doTERRA Elevation Joyful Blend (15ml)

 65,00

  Som navnet antyder, er Elevation Joyful Blend en opkvikkende kombination af æteriske olier, der blander euforiske dufte for at løfte dit humør. Olien fremmer følelsen af selvtillid og øger energien.

  Elevation Joyful Blend er den perfekte blanding til de øjeblikke, hvor du har brug for at genopfriske dig selv. Denne spændende blanding giver en forfriskende kombination af æteriske olier, der kan løfte dit humør og øge din energi. Fortynd olien med fraktioneret kokosolie.Elevation kombinerer euforiske blomsterdufte med citrus og træagtige dufte for at skabe en unik blanding, der fremmer et positivt humør og en følelse af selvtillid. Det ultimative mål med denne olie er at øge dit humør og din energi. Den unikke duft lindrer følelser af sløvhed og tristhed.Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Kom et par dråber af denne olie i en diffusor for at fremme følelsen af selvværd og samtidig reducere følelsen af sløvhed.
  • Opstemning om morgenen hjælper børn til at gå i skole med et positivt og energisk humør.
  • Gnid olien på hjertet, tindingerne eller håndleddene for at forbedre humøret og øge vitaliteten.
  • Efter en lang, stressende dag kan du tage et bad med et par dråber for at reducere stressfølelser. For at undgå hudirritation skal du først blande olien med salt for at undgå hudirritation.

  Sammensætning Elevation Joyful Blend

  Denne olie er sammensat af følgende æteriske olier fra doTERRA:

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder. Undgå sollys eller UV-stråler i op til 12 timer efter påføring af dette produkt.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.