Viser alle 5 resultater

doTERRA Deep Blue Soothing Blend (5ml)

 59,67

Deep Blue er specielt udviklet til at berolige og køle muskler og led. Denne beroligende blanding er en beriget blanding af olier, der er perfekt til en massage efter en lang dag eller intens træning.

doTERRA Deep Blue roll on (10ml)

 102,67
Deep Blue® Roll-on Blend DoTERRA er designet til at berolige og køle. Den berigede olieblanding er ideel til en massage efter en lang dag eller en intens træning. Let at påføre med rolleren.

doTERRA Deep Blue Touch Roller

 72,00
dōTERRA Deep Blue® Touch Soothing Blend oplever fordelene ved vores egen Deep Blue Soothing Blend i en mild formel, der er perfekt til børn og voksne med følsom hud eller efter fysisk krævende brug. Klar til brug. Indhold 9 ml.

doTERRA Deep Blue Polyphenol Complex (60 stk.)

 78,33
Disse kapsler indeholder polyphenoler. Polyfenoler er naturlige, kraftfulde, vandopløselige antioxidanter, der også findes i grøn te, rødvin, druesaft og granatæblejuice.

doTERRA Deep Blue Rub (120ml)

 50,33
Muskler og led kan have brug for at blive kølet ned efter en intens træning. Deep Blue Rub fra doTERRA har en beroligende virkning på muskler og led. Deep Blue æterisk olie og andre komponenter er kombineret i denne creme øre en følelse af køling og varme.