doTERRA Deep Blue Polyphenol Complex (60 stk.)

 78,33

  Disse kapsler indeholder polyphenoler. Polyfenoler er naturlige, kraftfulde, vandopløselige antioxidanter, der også findes i grøn te, rødvin, druesaft og granatæblejuice.

  Disse kapsler indeholder en unik blanding af indisk røgelse (Boswellia Serrata) med gurkemeje og ingefær.

  Indisk røgelse har længe været kendt for sine beroligende egenskaber og dens anvendelse i traditionel ayurvedisk praksis i Indien. Ved indtagelse af Deep Blue Polyphenol Complex fremmes en sund mobilitet og en fuldstændig afslappet krop kan opleves.

  Disse kapsler indeholder polyphenoler. Polyfenoler er naturlige, kraftfulde, vandopløselige antioxidanter, der også findes i grøn te, rødvin, druesaft og granatæblejuice. Disse sunde drikkevarer har været centrale for sunde kostvaner i århundreder og er også i dag et centralt element i en sund livsstil.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelse*

  Tag 2 kapsler med vand under måltiderne; 1 kapsel om morgenen og 1 om aftenen.
  Deep Blue Polyphenol Complex kan bruges i kombination med Deep Blue Rub, Deep Blue Oil eller Deep Blue Touch.

  Ingredienser Deep Blue Polyphenol Complex

  • Frankincense-olie
  • Gurkemejeolie
  • Ingefærolie
  • Ekstrakt af grøn te
  • Granatæbleolie
  • Drueekstrakt
  • ZenGest olie (ingefær, pebermynte, kommen)

  Advarsler

  Opbevares uden for børns rækkevidde.
  Må ikke anvendes i kombination med andre midler mod halsbrand.
  Hvis du er under behandling af en læge, skal du først kontakte din læge.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg