doTERRA Litsea æterisk olie (15ml)

 39,33

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

På lager

Tips til brug:

 • Indtages internt for at støtte et sundt immunsystem, hjerte-kar-systemet, åndedrætssystemet, nervesystemet og bevægeapparatet.*
 • Fordel den for at skabe en atmosfære med frisk, lys energi.
 • Bruges til at smage kødretter og andre forretter til.
 • Kombiner den med en basisolie og masser dine muskler efter en hård træning eller en trættende dag.
 • Tilsæt en dråbe til din ansigtsrens eller fugtighedscreme for en sød, opløftende duft og for at reducere udseendet af urenheder.

Hvad er Litsea æterisk olie?

Litsea er et stedsegrønt træ eller en busk, der er almindelig i Japan, Taiwan, det sydlige Kina og Sydøstasien. Litsea kaldes også “bjergpeber”. Det betragtes som et krydret krydderi og bruges ofte i Taiwans oprindelige køkken. Den æteriske olie fremstilles ved dampdestillation af de friske modne frugter fra Litsea træet. Litsea æterisk olie kaldes også ofte May Chang olie.

Hvad bruges Litsea olie til?

Litsea æterisk olie har mange stærke sundhedsmæssige fordele, når den tages indvendigt. Dens vigtigste kemiske bestanddel er citral, som faktisk består af geranial og neral sammen. Citral kan understøtte en sund cellefunktion, immunforsvarets sundhed og nervesystemets funktion.* Det hjælper også med at berolige og berolige musklerne.*

Den anden primære kemiske bestanddel af Litsea er Limonene, som er kendt for sine gavnlige egenskaber. Limonene kan understøtte sunde åndedræts-, mave-tarm-, immun-, celle- og nervesystemfunktioner.* Eksperimentel forskning tyder på, at Litsea har rensende egenskaber og kan understøtte antioxidante egenskaber.*

Hvordan bruger du Litsea Essential Oil?

doTERRA litsea-olie kan bruges udvendigt, aromatisk og indvendigt. For at nyde godt af de mange sundhedsmæssige fordele kan du tage et par dråber litsea-olie i en vegetabilsk kapsel. Du kan også bruge det i dit køkken. Det kan give en ny lækker smag til en gammel favoritopskrift.

Aromatisk og udvortes blander litsea-olie sig godt med de dybe, rige aromaer fra olier som sandeltræ, røgelse og vetiver. Den fungerer også godt sammen med blomster som Ylang Ylang, Rose, Lavendel og Geranium. Du kan skabe en ny personlig duft eller en diffusorblanding. Brug Litsea som en del af en beroligende, afslappende massage for at berolige musklerne og skabe en foryngende, opløftende og forfriskende atmosfære for dit humør.

Litseas naturlige rensende egenskaber gør den til en god tilføjelse til en naturlig overfladerens eller endda til din hudplejerutine. Det kan tilsættes til en ansigtsrens for at hjælpe med at fremme en klar og sund teint.

Hvordan lugter Litsea olie?

Selv om Litsea ikke er en citrusfrugt, har den en tydelig citruslignende aroma. Litsea er sød, frugtagtig og frisk og dufter ofte som citroner.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg