doTERRA Hinoki æterisk olie (5ml)

 32,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat
Hinoki æterisk olie er destilleret fra træet fra dette dyrebare japanske Hinoki træ og har en smuk, rig, jordagtig aroma. Hinokiolie bruges ofte i produkter til personlig pleje, men kan også bruges fortyndet i en bærolie til afslappende massage. Den træagtige, balsamiske duft af Hinoki olie kan hjælpe med at skabe et roligt miljø, når du hælder et par dråber i din diffuser. Denne aroma gør Hinokiolie populær til brug i parfumer.I Japan bruges olien ofte i bade for at skabe et afslappende miljø, og selve træet har en historisk betydning. Hinoki træ er utroligt holdbart, hvilket gør det værdifuldt til byggeri. Korrekt byggede hinoki-konstruktioner kan holde i tusind år eller mere. Et eksempel er pagoden i Horyuji-templet i Nara i Japan. Den blev bygget omkring 600 e.Kr. og er stadig intakt i dag.Hinoki træ er så værdifuldt i Japan, at loven foreskriver, at den æteriske olie kun må udvindes fra træer, der er faldet ned. Dværg hinoki træer bruges ofte af bonsai-kunstnere. doTERRA bruger biprodukter fra træindustrien og oprykkede træer for at sikre, at ingen dele af disse værdifulde træer går tabt.Gennem Hinoki Co-Impact Sourcing-partnerskabet bidrager doTERRA ikke blot til Japans skovforvaltningsprogrammer, men skaber også tiltrængte arbejdspladser i Japans landdistrikter - og sikrer, at denne unikke, førsteklasses olie fortsat giver noget tilbage til befolkningen i sit hjemland.doTERRA Hinoki er en mild olie, når den bruges på huden, hvilket gør den til et godt alternativ for dem, der er følsomme over for olier fra andre stedsegrønne træer. Dens vigtigste kemiske bestanddele er alfa-pinen og delta-cadinen. Dens afslappende og beroligende aromaer gør Hinoki ideel til hudpleje og massage.BRUG
 • Blandes med fraktioneret kokosolie og masseres på fødder eller ryg før sengetid For en beroligende aroma
 • Tilsæt to til tre dråber i en spiseskefuld fraktioneret kokosolie til badevandet for at opnå en frisk træagtig aroma i et afslappende bad i slutningen af en lang dag
 • Tilsæt fire til fem dråber til dit rengøringsmiddel til trægulve for at opnå en træagtig, frisk duft
 Følelsesmæssig / åndelig Hinoki olien fra Natural Harmony er afslappende og meget mildt beroligende. Det får dig til at føle dig afslappet, og du føler dig velordnet og afbalanceret. Ideel til meditation eller yoga. 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.