doTERRA Sandeltræ (Sandeltræ) Æterisk olie (5ml)

 129,33

  Den dejligt søde, træagtige duft af indisk sandeltræ afspejler de beroligende fordele ved den æteriske olie, som kan bruges til ufuldkommenheder i huden eller til bedre jordforbindelse og meditation.

  På lager

  Sandeltræ har fået sit navn fra duftende træer, der i modsætning til andre aromatiske træer kan bevare deres duft i årtier. Både træet og olien har været værdsat i århundreder og har en dokumenteret historie med mange anvendelsesmuligheder. Sandeltræ blev traditionelt brugt som røgelse ved religiøse ceremonier og til at fremme meditation. I det gamle Egypten brugte man sandeltræ til balsamering.Sandeltræ er meget gavnligt for huden. Det kan hjælpe med at reducere hudfejl og fremme en sund og glat hud. Olien har en sød, træagtig aroma, der kan forbedre humøret, og den bruges ofte i meditation på grund af aromaens jordagtige virkninger.Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Fyld en stor skål med dampende vand og tilsæt et til to dråber sandeltræ. Før dit ansigt hen over skålen og oplev en næret og blød hud. Bemærk! Damp er varmt.
  • Påfør en til to dråber i fugtigt hår for at genoprette fugten og give håret en sølvglans.
  • Indånd sandeltræ direkte fra håndfladerne eller gennem en diffusor for at mindske spændinger og afbalancere følelser.

  Advarsler

  Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.