doTERRA Caraway (Caraway Seed) Æterisk olie (5ml)

 29,95

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal

Når det drejer sig om sund fordøjelse og beroligelse af kroppen, kan du regne med kommen.* Karve æterisk olie giver kraftig støtte til mave-tarmkanalen, når den indtages.

På lager

Brugstips

 • Efter et stort måltid eller efter at have prøvet nye fødevarer, skal du tage Caraway internt.
 • Brug kommenolie i dit køkken.
 • Påfør en dråbe på din tandbørste sammen med din tandpasta.

Hvad bruges æterisk olie af kommen til?

Karveolie bruges til mange forskellige ting, men det bruges mest internt for at støtte fordøjelsen.* Tag karveolie internt for at få adgang til de gastrointestinale fordele ved karveolie.* Der er et par måder at tage det internt på. Der er et par måder at tage den indvendigt på. Du kan simpelthen tilsætte det til en drik eller tage det i en vegetabilsk kapsel, men du kan også lave mad med det.Desuden kan kommen hjælpe med vægtkontrol, når den tages internt.* I kliniske undersøgelser viste kommenekstrakt egenskaber, der hjælper med at reducere appetitten og kontrollere vægten, når det kombineres med motion.*Limonen og carvone - to af de vigtigste bestanddele i æterisk olie af kommen - kan også have beroligende virkninger, når de indtages.* I eksperimentelle undersøgelser viste indtagelse af limonen sig at have beroligende virkninger på tyktarmen, og carvone viste sig at have beroligende virkninger på nervesystemet.*

Hvordan lugter kommen?

Karve æterisk olie dufter urteagtigt og let træagtigt. En dråbe eller to af kommen er en god tilføjelse til olieblandinger som en varm, men frisk note.

Madlavning med kommenolie

Næste gang en opskrift kræver kommen, kan du prøve at bruge æterisk olie af kommen. Den er utrolig kraftig, så en lille smule rækker langt, og du får også adgang til alle de fantastiske indre fordele ved kommen. Begynd med mængden af en tandstik. Du kan altid tilføje mere, men du kan ikke tage noget ud! Hvis du stadig ønsker mere smag efter at have tilsat en tandstik, kan du tilsætte mere med en tandstik eller en dråbe. Ved at komme dråben i en ske og røre rundt, undgår du at komme ekstra dråber direkte i din skål ved et uheld.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.