doTERRA Holiday Joy æterisk olie (15ml)

doTERRA Cleanse & Restore kit Original price was: € 449,00.Current price is: € 336,75.
Back to products

 35,65

    A
    Aromatic

Skab en atmosfære af hygge og glæde i denne juletid med Holiday Joy. Den krydrede, varme duft vil fylde dit hjerte og hjem med de velkendte, nostalgiske dufte fra ferieminder.

Dette tilbud har en begrænset gyldighed og kan ikke købes undtagen under kampagner.

Brugstips

  • Lav en diffusor, som du kan bruge til at sprede en festlig duft over juletræet eller julepynten.
  • Før en sammenkomst kan du sprede den i hele huset for at skabe et varmt og indbydende miljø.
  • Kom et par dråber på en lerfordeler.
  • Brug Holiday Joy til at få dine lykønskningskort til at dufte godt.

Få mere at vide

Hils sæsonen og dine gæster med den søde duft af Holiday Joy. Denne patenterede blanding indeholder nellike, kanelbark, muskatnød, vild appelsin, cassia, sibirisk gran og Douglasgran æteriske olier samt absolut vanilje.

Nellike er varmende og energigivende. Nellike er en varm olie, så fortyndes før enhver lokal anvendelse.
Sød kanelbark er en velduftende favorit og har rensende egenskaber. Ligesom nelliker er kanelbark en varm olie, så fortynd denne blanding, når den anvendes lokalt.
Den velkendte duft af muskatnød er en blød og krydret tilføjelse til aromaen.
Wild Orange tilføjer citrus til blandingen! Vild appelsin er stærkt opløftende, forfriskende og rensende.
Cassia, der er en nær fætter til kanel, er stærk og krydret. Det er også en varm olie og giver endnu mere varme til blandingen.
Sibirisk fyrretræ er jordnærende. Som gran, der er hjemmehørende i Rusland og Canada, er denne olie så vinterlig som den kan være.
Du kender måske også douglasgran som juletræet, der er opkvikkende og frisk.
Vanilla Absolute tilføjer en lækker sød undertone til denne blanding, som hjælper med at samle alle duftene som én.
Spray Holiday Joy for at give en kold vinteraften en glad varme og rense luften. Det vil gøre dig og dine kære glade og lyse hele sæsonen igennem.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg