doTERRA Green Mandarin æterisk olie (5ml)

 47,00

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  I
  Internal
  P
  Photosensitive

Grøn mandarinolie er en af de nyere olier inden for doTERRA. Den forfriskende aroma har mange fordele, både internt og for hud og hår.

På lager

Grøn Mandarin (Green Mandarin) er en af doTERRAs nyere æteriske olier. Med sin følelsesmæssigt opløftende og lykkeligt duftende aroma er Green Mandarin en unik duft blandt citrusolier. Olien har en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Den frugtagtige aroma har subtile blomsteragtige undertoner, hvilket gør det muligt at bruge den som personlig parfume.Denne olie har samme fordele for hud og hår som Melaleuca (Tea Tree). Grøn mandarin er desuden kendt for sine beroligende egenskaber på nervesystemet og sin evne til at støtte en sund fordøjelses-, immun- og åndedrætsfunktion.Læs mere? Klik her.

Anvendelser Grøn Mandarinolie *

Advarsler

Mulig hudoverfølsomhed. Opbevares uden for børns rækkevidde. Kontakt din læge, hvis du er gravid, eller hvis du er under lægebehandling. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder. Undgå sollys eller UV-stråler i op til 12 timer efter påføring af dette produkt.  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.