Blog

Frankincense doTERRA

Frankincense fra dōTERRA

I fortællingen om Jesu Kristi fødsel havde de tre vise mænd fra Østen tre gaver med sig. De medbragte guld, røgelse og myrra, som var de tre mest værdifulde gaver, der fandtes i Østen på det tidspunkt. Den røgelse, der har været brugt i mere end 3.000 år, er olibanum, den velduftende harpiks fra Boswellia-træet. dōTERRA bruger Boswelliatræets harpiks til at fremstille kongen blandt olierne: Frankincense.

Frankincense doTERRA

Det Nye Testamente fortæller, at babylonierne og assyrerne brændte røgelse under religiøse ceremonier. De gamle egyptere brugte harpiksen i salver til huden på grund af dens aromatiske duft. Denne gamle viden har sikret, at vi stadig bruger røgelse i dag. Frankincense har beroligende egenskaber og har en foryngende virkning på huden.

 

 

Anvendelse af Frankincense

Frankincense, kongen blandt olierne, er kendt for sine støttende virkninger på vores cellefunktion. Denne olie kan trænge ind i hjernecellerne. Det betyder, at olien kan beskytte cellerne mod skader. Olien kan også hjælpe kroppen med at reparere skader eller udløse selvdestruktion af celler (apoptose) i celler, der ikke kan repareres. Når Frankincens-olien anvendes aromatisk, fremmer den følelser af fred, afslapning, tilfredshed og generelt velvære. Frankincense fra dōTERRA indeholder mange kemiske komponenter, hvilket gør den til en universalist.

Oprigtig og beskyttet

Frankincense virker ikke kun på vores fysiske krop, men har også en kraftig virkning på vores sind og følelser. Denne olie er en kraftfuld rensende olie for åndeligt mørke og afslører bedrag og falske sandheder. Denne olie hjælper med at skabe nye perspektiver baseret på lys og sandhed. Fordi røgelse fører dig tilbage til den åndelige indsigt, gaver, visdom og viden, som sjælen bragte ind i verden, forbinder den sjælen med det indre lys. Som følge heraf afslører denne olie sandheden.

Olien støtter også et sundt forhold til familiens far. I det øjeblik, hvor du føler dig forladt eller glemt, hjælper Frankincense med at fremkalde minder om kærlighed og beskyttelse. Den beskytter krop og sind mod ydre negative påvirkninger. Mens lavendel er “moderen” blandt olierne, kan røgelse ses som “faderen” blandt olierne.

Selv påføre røgelse

  1. Hjernen: Bland 2-3 dråber med 1-2 dråber pebermynte og smør det på panden og nakken og inhalér dybt. Denne blanding hjælper med at holde de kognitive færdigheder vågne.
  2. Vinter liniment: 5 dråber røgelse, 1 dråbe timian, 1 dråbe oregano, 1 dråbe ingefær, 2 dråber eukalyptus, 2 dråber cypres og 1 dråbe hvid gran; blandes med fraktioneret kokosolie og smøres på brystbenet for at støtte vejrtrækningen under en vinterforkølelse.
  3. Helbredende forhold til far: Spray olien dagligt.
  4. Peaceful Heart: Bland i en tom flaske 8 dråber røgelse, 3 dråber ylang ylang, 6 dråber klarsalvie, 10 dråber vild appelsin, 8 dråber hvid gran, 15 dråber geranium og 15 dråber lavendel. Smør derefter dette på hjertet med højre hånd for at få et fredeligt hjerte.
  5. Positive tanker: Bland 3 dråber med 3 dråber Wild Orange i håndfladerne og træk vejret dybt. Fokuser på alle de positive ting omkring dig.
  6. Cellestøtte: Frankincense er en af de olier, der findes i DDR Prime. Tag denne blanding dagligt for at støtte cellerne.
  7. Baby efter fødslen: Læg en dråbe på den nyfødte så hurtigt som muligt efter fødslen for at lindre fødselstraumaet. Det hjælper også med at beskytte barnet mod virus.
  8. Anti-Aging hudpleje: Smør olien på din hud og dine hænder for at reducere rynker, ar og tør hud. Bland med geranium, lavendel, rose, sandeltræ og myrra for at give ekstra støtte.
  9. Immunsystem: Tag 2-3 dråber eller smør det på halsen.
  10. Overgang: Du kan sprede olien i rummet i en diffuser i det øjeblik, hvor en person har nået slutningen af sit liv. Det hjælper med vejrtrækning, et tomt hoved og følelsesmæssig fred. Olien kan også bruges i massage for at lindre spændinger og fugte huden.

YouTube video

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto