Blog

Melaleuca doTERRA

Tea tree olie doTERRA

Bungawalbin Creek i Australien er omgivet af australske teetræer og er et helligt sted for aboriginerne. Når bladene falder ned fra træerne i bækken, er der vand, som de indfødte stadig betragter som magisk, helbredende vand. Hos aboriginerne i Australien har man i århundreder brugt Tea Tree-træets blade. De bruger de pressede blade direkte på huden for at opnå en kølende effekt, men indånding af oliens duft er også en daglig brug for aboriginerne. doTERRA bringer os olien Melaleuca (Tea Tree), som også kan indtages.

Tea tree-olie er kendt for sin rensende og foryngende virkning på huden. Understøtter et sundt immunsystem og beskytter mod årstidsbestemte lidelser. Olien fra doTERRA er rent naturlig. Brug aldrig en æterisk olie, der ikke er 100 % naturlig. Olier fra andre mærker indeholder ofte kemikalier, der gør olien giftig.

Anvendelse af Tea tree

Tea tree har mange anvendelsesmuligheder. Olien kan bruges i diffuseren eller smøres på huden. Olien har en kølende og styrkende virkning. Ved at sætte olien i en diffuser renser og opfrisker Melaleuca luften. Til følsom hud kan Melaleuca gnides på. Det er et naturligt middel, som også holder fluer og insekter på afstand.

Betydning Tea Tree oil: Grænser og respekt

Tea Tree har ikke kun en kraftig virkning på vores fysiske krop, men også vores følelser kan støttes med olien. Olien rydder negativ energibagage og hjælper dig med at sige farvel til negative forhold. Disse negative relationer kan være relationer med mennesker eller mikroorganismer. Tea Tree hjælper med at bryde negative bindinger, så der kan skabes nye, sunde forbindelser. Olien hjælper også med at opretholde ens egne grænser, støtter selvtillid og respekt.

Anvendelse af tea tree selv

  1. Luftfrisker: Spray med en diffusor for at rense luften.
  2. Overhold grænserne: Fortynd olien og smør den ind under fødderne, på maven og eventuelt på halsen.
  3. Respiration:: 3 dråber røgelse, 2 dråber hvid gran, 3 dråber tea tree og 30 milliliter fraktioneret kokosolie. Smør denne blanding på brystet for at støtte en sund vejrtrækning.
  4. “Jeg må ikke sige noget” blanding: 1 dråbe Melaleuca og 1 dråbe Bergamot på en halskæde til diffuser.
  5. Immunsystem: Brug 1-2 dråber for at støtte et sundt immunsystem. Påfør det dagligt under fødderne.
  6. Følsom hud: Påfør 1-2 dråber på følsom hud.
  7. Beskyttelse: Kom et par dråber i en sprayflaske med vand og brug dem på overflader. Du kan bruge det til at rense hænder.
  8. Mund og tandkød: 1-2 dråber On Guard, 1-2 dråber Melaleuca i vand. Lad vandet passere gennem munden, og skyl.
  9. Fødder: 5 dråber Tea Tree, 4 dråber Eucalyptus, 2 dråber Myrra og 1 dråbe Pebermynte. Bland med basisolie og brug den til at pleje dine fødder.
  10. Rene og stærke negle: Rens neglene med et par dråber.
Varekurv

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
The rating of www.aromapro.nl/ at WebwinkelKeur Reviews is 8.0/10 based on 3 reviews.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto