Blog

Sådan laver du dit eget universalrengøringsmiddel

Du behøver ikke at tage gummihandsker og kirurgiske masker frem for at rengøre dit hus med et universalrengøringsmiddel. Det vil måske overraske dig, at du kan lave enkle, billige og giftfrie rengøringsmidler af ingredienser, du allerede har i dit hjem. Det er ikke kun sikkert for miljøet at bruge æteriske olier til at lave en selvfremstillet rengøringsspray, det er også godt for din familie.

Denne DIY af Paige Flamm fra Single Serving Size er den perfekte måde at rengøre dit hjem på uden at være afhængig af eller øge antallet af giftstoffer i dit rum. Læs videre for at lære nogle af Paiges foretrukne kombinationer af æteriske olier til at lave dit eget universalrengøringsmiddel.

Ingredienser:

  • 1/4 kop hvid eddike
  • 1 3/4 kopper vand
  • 30 dråber æteriske doTERRA-olier (se mulige kombinationer nedenfor)

Paiges anbefalede kombinationer af æteriske olier:

  1. 15 dråber hver af lavendel og citron (en af Paiges favoritter!)
  2. 10 dråber hver af eukalyptus, pebermynte og vild appelsin
  3. 30 dråber doTERRA On Guard®
  4. 15 dråber Grapefrugt og doTERRA On Guard

Instruktioner:

  1. Tilsæt alle ingredienserne til en 16-ounce sprayflaske.
  2. Ryst godt, spray på overfladerne og tør dem af.

De bedste æteriske olier til rengøring

Fordi mange æteriske olier har stærke rensende egenskaber, kan det være en god måde at bruge dem i din rengøringsrutine for at holde dit hjem rent uden at sprede syntetiske kemikalier.

Æteriske olier er meget koncentrerede, så husk, at en lille smule rækker langt! Nogle af de æteriske olier med naturlige egenskaber, der er mest nyttige til rengøring i husholdningen, er:

Hvorfor rense med æteriske olier?

Mange mennesker skifter til at rense med æteriske olier, men hvad er tiltrækningen? Der er utallige gode grunde til at bruge æteriske olier, når du gør rent. En vigtig faktor er, at æteriske olier er meget kraftfulde og potente. I modsætning til købte rengøringsmidler betyder rengøring med doTERRA-produkter, at du kun behøver få dråber for at være utrolig effektiv. Med yderligere ingredienser som eddike, troldnød, castil sæbe og bagepulver vil din pengepung helt sikkert kunne mærke besparelserne ved at bruge æteriske olier i stedet for kommercielle rengøringsmidler.

Æteriske olier er også et godt alternativ til rengøring med syntetiske kemikalier. Købte produkter kan potentielt indeholde skadelige kemikalier. Selv om de kan være effektive nok som rengøringsmidler, findes der naturlige alternativer, der er mindst lige så effektive og kan bruges i dit hjem i stedet. Hvis du har små børn i huset, kan du ved at bruge æteriske olier sikre, at du ikke efterlader unødvendige giftstoffer i de rum, hvor din familie oftest opholder sig.

En anden vigtig grund til at bruge rene æteriske doTERRA-olier er deres alsidighed. Når du laver dit DIY universalrengøringsmiddel, har du mulighed for at skabe en ny aroma hver gang! De forfriskende kombinationer af æteriske olier vil bringe nye, velduftende dufte ind i dit hjem, hver gang du gør rent.

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto