doTERRA AromaPro Wellness Day lør. 18. marts 2023

Original price was: € 25,00.Current price is: € 15,00.

    Kategorier: ,
    Vi ønsker alle at være sundere, se bedre ud og leve i balance fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Vi er alle unikke, når det gælder vores livsformål, ønsker, ønsker, overbevisninger og endda vores fysiske kropstype. Og alligevel er et godt og sundt liv en fælles drøm for næsten hele verden!Men hvor meget opmærksomhed og tid giver du dig selv hver dag til at nå dette mål? Har du de rette værktøjer og vejledning til at støtte din vej til velvære?Med Wellness Day får du en dag helt for dig selv, hvor du kan lade op, komme i kontakt med andre, give slip på gamle vaner og komme hjem til dig selv, til den, DU VIRKELIG er.Udover et hjerte fuld af inspiration vil du gå hjem med en praktisk handlingsplan for de næste 3 måneder, en ændret tankegang på vej mod et intentionsfyldt liv.Uanset hvad dine mål er, kan du med god selvpleje og en praktisk køreplan holde de vigtige ting i dit liv i sigte, samtidig med at du minder dig selv om, at du er stærk, værdig og i stand til at klare alt!Tilmeld dig nu og tag en med, som vil give dig den samme oplevelse ved at dele linket!
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.