doTERRA AromaPro Wellness Day lør. 18. marts 2023

doTERRA Together Kit Original price was: € 415,00.Current price is: € 341,50.
Back to products

Original price was: € 25,00.Current price is: € 15,00.

  Kategorier: ,

  Vi ønsker alle at være sundere, se bedre ud og leve i balance fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.
  Vi er alle unikke, når det gælder vores livsformål, ønsker, ønsker, overbevisninger og endda vores fysiske kropstype. Og alligevel er et godt og sundt liv en fælles drøm for næsten hele verden!

  Men hvor meget opmærksomhed og tid giver du dig selv hver dag til at nå dette mål? Har du de rette værktøjer og vejledning til at støtte din vej til velvære?

  Med Wellness Day får du en dag helt for dig selv, hvor du kan lade op, komme i kontakt med andre, give slip på gamle vaner og komme hjem til dig selv, til den, DU VIRKELIG er.

  Udover et hjerte fuld af inspiration vil du gå hjem med en praktisk handlingsplan for de næste 3 måneder, en ændret tankegang på vej mod et intentionsfyldt liv.

  Uanset hvad dine mål er, kan du med god selvpleje og en praktisk køreplan holde de vigtige ting i dit liv i sigte, samtidig med at du minder dig selv om, at du er stærk, værdig og i stand til at klare alt!

  Tilmeld dig nu og tag en med, som vil give dig den samme oplevelse ved at dele linket!

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg