doTERRA MetaPWR til 2 Specialkampagne Original price was: € 352,25.Current price is: € 246,95.
Back to products

doTERRA Spa – Rose Hand Lotion

 27,67

  dōTERRA SPA Rose Hand Lotion er en let, attraktiv lotion med en æterisk olie af CPTG® Rose, der fremmer en glat og smuk hud.

  Kategori:

  dōTERRA SPA Rose Hand Lotion er en let, attraktiv lotion med en æterisk olie af CPTG® Rose. Denne unikke håndcreme fremmer en glat, smuk og blød hud. Denne silkeagtige formel indeholder naturlige fugtighedsbevarende og fugtighedsbevarende stoffer, der efterlader hænderne bløde, smidige og sunde takket være de nærende ingredienser. Rose er kendt for sine hudvenlige egenskaber, og den æteriske olie indeholder en lotion med den autentiske og opløftende duft af rosenblade.

  Bidrag til målet for dōTERRA Healing Hands Foundation ved at købe den dejligt duftende Rose lotion.

  Lotionen indeholder æteriske olier fra den bulgarske rose, som ikke kun beroliger huden og afgiver en vidunderlig duft, men også gavner nogen i nød. Hele købsprisen for hver doTERRA SPA Rose Hand Lotion doneres til dōTERRA Healing Hands Foundation™ for at hjælpe mennesker i nød verden over. Dit hjerte og din hud bliver blødere. dōTERRA SPA Rose er en af de mest foretrukne produkter i sortimentet.

  dōTERRA Healing Hands Foundation ™

  dōTERRA Healing Hands Foundation™ er en registreret 501(c)(3) non-profit organisation, der er dedikeret til at forbedre liv ved at samarbejde med organisationer, der bringer håb til millioner af mennesker verden over. Healing Hands har til formål at bringe healing og håb til verden, for at skabe et liv uden sygdom og fattigdom og for at lære de forarmede kulturer at blive uafhængige. dōTERRA International, LCC, håndterer alle overhead- og administrationsomkostninger for dōTERRA Healing Hands Foundation og sikrer, at 100 procent af alle donationer når direkte frem til dem, der modtager støtte.

  *Produktinformationen er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme. Ansvarsfraskrivelse vores ansvarsfraskrivelse!
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.