doTERRA xEO Mega æterisk olie Omega Complex (120 stk.)

 70,00

  Ønsker du at støtte sundheden i dine led, dit hjerte-kar-system, din hjerne og dit immunforsvar? Så prøv disse xEO Mega softgels fra doTERRA, der kombinerer æteriske olier og naturlige omega-fedtsyrer for at støtte en sund krop.

  [one-fourth-first]Medlemmer[/one-fourth-first][one-fourth]€55,75[/one-fourth]
  [one-fourth-first]Ikke-medlemmer[/one-fourth-first][one-fourth]€74,33[/one-fourth]

  xEO Mega Essential Oil Omega Complex er en unik sammensætning af æteriske olier og omega-fedtsyrer. Disse fedtsyrer er vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for at støtte vigtige funktioner i vores krop. Kombinationen af æteriske olier og omega-fedtsyrer skaber et stærkt omega-kompleks.

  Denne sammensætning gør det muligt at støtte forskellige kropsfunktioner. Nogle fedtsyrer producerer kroppen ikke selv, men tilføres kroppen af visse fødevarer. Vores krop er sundest med et forhold mellem omega-6 og omega-3-fedtsyrer på én til én. Desværre har vores kroppe fået en overflod af omega-6-fedtsyrer på det seneste.

  At genoprette balancen mellem disse fedtsyrer er et vigtigt skridt for at holde vores krop sund. Dette kan gøres ved at reducere indtaget af omega-6-rige fødevarer og øge indtaget af omega-3-rige fødevarer. Denne xEO Mega Essential Oil Omega Complex kan hjælpe med at genoprette balancen.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelse*

  Tag 4 softgels dagligt sammen med mad. xEO Mega er udviklet til daglig brug i kombination med Microplex VMz og Alpha CRS. Disse kan også findes i vores webshop.

  Opbevar softgels på et tørt sted.

  Ingredienser xEO Mega

  • 900 mg marine lipider
  • 250 mg Planteproducerede fedtsyrer
  • Naturligt D-vitamin
  • E-vitamin
  • 1 mg Astaxanthin

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

   

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg