doTERRA xEO Mega æterisk olie Omega Complex (120 stk.)

 70,00

  Ønsker du at støtte sundheden i dine led, dit hjerte-kar-system, din hjerne og dit immunforsvar? Så prøv disse xEO Mega softgels fra doTERRA, der kombinerer æteriske olier og naturlige omega-fedtsyrer for at støtte en sund krop.

  [one-fourth-first]Medlemmer[/one-fourth-first][one-fourth]€55,75[/one-fourth]
  [one-fourth-first]Ikke-medlemmer[/one-fourth-first][one-fourth]€74,33[/one-fourth]

  xEO Mega Essential Oil Omega Complex er en unik sammensætning af æteriske olier og omega-fedtsyrer. Disse fedtsyrer er vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for at støtte vigtige funktioner i vores krop. Kombinationen af æteriske olier og omega-fedtsyrer skaber et stærkt omega-kompleks.Denne sammensætning gør det muligt at støtte forskellige kropsfunktioner. Nogle fedtsyrer producerer kroppen ikke selv, men tilføres kroppen af visse fødevarer. Vores krop er sundest med et forhold mellem omega-6 og omega-3-fedtsyrer på én til én. Desværre har vores kroppe fået en overflod af omega-6-fedtsyrer på det seneste.At genoprette balancen mellem disse fedtsyrer er et vigtigt skridt for at holde vores krop sund. Dette kan gøres ved at reducere indtaget af omega-6-rige fødevarer og øge indtaget af omega-3-rige fødevarer. Denne xEO Mega Essential Oil Omega Complex kan hjælpe med at genoprette balancen.Læs mere? Klik her.

  Anvendelse*

  Tag 4 softgels dagligt sammen med mad. xEO Mega er udviklet til daglig brug i kombination med Microplex VMz og Alpha CRS. Disse kan også findes i vores webshop.Opbevar softgels på et tørt sted.

  Ingredienser xEO Mega

  • 900 mg marine lipider
  • 250 mg Planteproducerede fedtsyrer
  • Naturligt D-vitamin
  • E-vitamin
  • 1 mg Astaxanthin
   *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge. 
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.