doTERRA Thinker Kids Focus Blend

 27,67

  A
  Aromatic
  T
  Topical
  N
  Neat

Thinker er ideel til alle, fra børn til voksne, og er en naturlig måde at blive mere fokuseret på. Thinker er designet til at skabe en følelse af årvågenhed og klarhed og er det perfekte valg, når det er tid til at være opmærksom og koncentrere sig.

Brugstips

 • Hav Thinker lige ved hånden i din håndtaske eller i dit barns rygsæk, og brug den om eftermiddagen for at holde dig i gang med dine opgaver.
 • Rul den på håndled eller hænder og inhalér dybt for at fremme en følelse af klarhed og årvågenhed.
 • Brug Thinker til at forbedre dit barns humør, når du oplever følelser af tristhed eller stress.
 • Fremme læring og støtte kreativitet ved at anvende Thinker, mens du studerer.

Få mere at vide

Hold dig i gang med dine opgaver, vær opmærksom og fokuseret, og undgå distraktioner - det er det, Thinker er designet til at hjælpe dig med. Thinker kan hjælpe med mental energi og samtidig fremme en stærkere følelse af koncentration, især når der er mange distraktioner. Krydret og let sødlig, den unikke aroma hjælper med at give en følelse af klarhed i tider af forvirring.Grundaromaen i denne blanding er æterisk olie af vetiver, som er nyttig til at fremme koncentrationen.Pebermynte hjælper med at lindre følelser af stress og tristhed, samtidig med at den holder dig vågen, når du udfører udfordrende opgaver.Rosmarin øger følelsen af årvågenhed, og eksperimentel forskning tyder på, at det kan hjælpe med at huske tidligere lært materiale, når det inhaleres.Clementine indgår i denne blanding på grund af dens høje koncentration af den kemiske bestanddel limonen. Limonene er kendt i kemien som opløftende og stimulerende. Monoterpenen, der er bedst kendt for sin tilstedeværelse i citrusolier, har en lang række fordele, hvoraf en af dem kun er dens evne til at give et følelsesmæssigt boost, når du har brug for det.Vetiver, pebermynte, clementin og rosmarin æteriske olier er kombineret for at hjælpe dig med at fokusere dit sind og hjerte, når du har mest brug for det. 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.