Oplev revolutionen inden for metabolisk sundhed nu

Nulstil dit stofskifte med doTERRA MetaPWR

Dit nye stofskifte i 3 nemme trin:

Trin 1: MetaPWR Fordel

MetaPWR Advantage kan tages på ethvert tidspunkt af dagen. Tilsæt til 250 ml vand og ryst.

Det kan godt være, at “levetiden” stiger på verdensplan, men hvor mange af disse ekstra år bruges virkelig på at føle sig sund og med fuld vitalitet og velvære? I modsætning til levetid, som udelukkende angiver antallet af år i dit liv, henviser sundhedsvarighed til varigheden af dit velbefindende og helbred. Det er på tide at lukke kløften mellem levetid og helbredsvarighed og få mere liv i dine år.

I den midaldrende alder er NAD+-niveauet i kroppen halvt så højt som i vores ungdom! NAD+ sørger for, at cellerne fungerer korrekt, så vi kan ældes på en sund måde. Kollagen, et protein, der findes i knogler, muskler, hud og sener, og som hjælper med at holde kroppens celler sammen, udgør ca. 30 % af kroppen, når man er ung, men det falder også kraftigt med alderen.

MetaPWR Advantage leverer NAD+, kollagen og andre naturlige ingredienser til at understøtte sund aldring på celleniveau. * Mens de fleste kollagenprodukter på markedet kun indeholder 1 eller 2 typer kollagen, indeholder MetaPWR™ Advantage ni typer kollagen tripeptider fra bæredygtige marine kilder kombineret med doTERRA® CPTG® æteriske olier.

Advantage indeholder 19 aktive ingredienser, hvoraf de vigtigste er:

 • NMN (fremmer sund biologisk aldring)
 • 9 typer kollagen (forbedrer sundheden i hud, muskler, knogler, led og meget mere)
 • Resveratrol (forbedrer bl.a. den kognitive funktion)
 • Liposomalt C-vitamin (reducerer oxidativt stress)

Trin 2: Giv dit vand et boost

Få 6 dråber eller 3 softgels af MetaPWR Metabolic Blend Oil hver dag ved at give olien i dit drikkevand eller tage MetaPWR Softgels…. Drik kun i glas eller rustfrit stål, ikke i plastik.

Metabolic Blend:

 • Hæmmer væksten af fedtceller
 • Hjælper med at dæmpe cravings
 • Fremmer et sundt stofskifte
 • Uden stimulanser

MetaPWR olieblanding l kan tilsættes til dit vand eller indtages i gelkapsler. Olien og kapslen kan udskiftes. Tag 6 dråber olie i dit vand eller 3 kapsler hver dag. Du er velkommen til at blande og matche. Du kan også massere olien ind i dine “problemområder”. Jeg tilføjer det til vores uparfumerede hånd- og kropslotion og smører det på underlivet og lårene. Jeg kombinerer det med en tørbørstemassage. Det signalerer til fedtcellerne, at de skal holde op med at lagre så meget fedt!

Drik den rette mængde vand hver dag. Opbyg til at drikke 35 ml vand pr. kg kropsvægt.

Trin 3: MetaPWR-bistand

MetaPWR Assist

 • Reducerer glukosespidser efter måltider
 • Understøtter en sund blodsukkerrespons
 • Stabiliserer energiniveauet i løbet af dagen
 • Omdanner hurtigt forbrændende kulhydrater til langsomt forbrændende kulhydrater
 • Tag MetaPWR Assist 15-30 minutter før dit største måltid.
 • MetaPWR Assist kan hjælpe dig med at knuse kulhydrater til dagens største måltid og reducere de glukosespidser, der opstår efter måltidet. Ingrediensen mulberry binder sig faktisk til kulhydrater, så glukose ikke når din blodstrøm så hurtigt.
 • Tænk på din krop som en bil – den er dit livs køretøj! Hvis du træder på speederen og derefter træder på bremsen, slides din bil op. Det er ikke godt for dine bremser, dine dæk, din sikkerhedssele osv.
 • Spikes og crashes i dit blodsukker er også hårde for din krop og bidrager til dårligt fungerende celler og hurtigere aldring af din krop. Jo mere vi kan normalisere vores blodsukker- og insulinkurver, jo bedre, og det hjælper også enormt på energi og udholdenhed!

Perlerne er valgfrie, og de kan bruges efter behov. De er gode til at bruge som en test for at se, om du virkelig er sulten og har brug for en snack. Nogle gange er vi tørstige, keder os eller har bare lyst til at tygge. De er lækre at putte i munden. De giver dig den lækre smag af MetaPWR-olieblandingen. Vent 30 minutter efter indtagelse af en perle; hvis du stadig er sulten, kan du spise en snack, hvis du stadig er sulten. At spise er ikke noget, vi forsøger at give afkald på. Det er godt at spise, når vi er sultne. Det er vigtigt at træffe de rigtige valg!

3 måder at øge dit stofskifte GRATIS på!

At øge dit stofskifte er meget mere end vægttab, selv om det er en almindelig bivirkning. Vi kan også opleve mindre tåge i hjernen, mere mental klarhed, mindre træthed, mere energi og en yngre hud!!!

Det er så enkelt, at du kan begynde i dag!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få praktiske tips til at få din livsstil i et sundt gear!

Giv dit stofskifte MetaPWR som gave til dit stofskifte

MetaPWR hæmmer usunde cravings, øger stofskiftet og understøtter en afbalanceret vækst af fedtceller.

Forlæng de år, du er vital!

Forlæng de år, du er vital!

Det nytter ikke noget at forlænge levetiden, hvis man ikke er sund nok til at nyde den. Målet bør være at øge dit helbred og din levetid. Spørgsmålet er, hvordan vi kan øge vores levetid?

En enkel måde er at forhindre, at dit blodsukkerniveau stiger i vejret. Hver gang vi spiser sukker- eller kulhydratrig mad, stiger vores blodsukkerniveau, og vores krop arbejder på overarbejde for at genvinde balancen. Denne konstante overbelastning af vores fordøjelsessystem er en af de vigtigste årsager til aldring og sygdom.

MetaPWR Assist er designet til at udjævne de store sukkerspidser i vores dag. Tag en eller to MetaPWR Assist kapsler før dagens største måltid og se, hvor anderledes du føler dig bagefter. Ved at følge dit blodsukkerniveau i realtid kan du se resultaterne med dine egne øjne.

MetaPWR-erklæringer

Ofte stillede spørgsmål:

MetaPWR Systemet er mere end en blanding af æteriske olier, mere end et kollagentilskud, mere end en enkelt fordel ved et af produkterne. Det kaldes MetaPWR System, fordi det er beregnet til at blive brugt som et system. Produkterne er fremstillet og designet til at blive brugt i kombination med hinanden. Du vil se bedre resultater og få mere succes, hvis du bruger alle MetaPWR-produkterne sammen og ikke kun ét af dem. De gør ikke alle det samme – de har hver især specifikke og unikke fordele – men de øger også hinandens effektivitet. Så for eksempel har brugen af MetaPWR Advantage sine egne fordele og særlige egenskaber i sig selv, men det forbedrer også effektiviteten og succesen af MetaPWR blend og MetaPWR Assist.

Og omvendt gælder det samme. MetaPWR blend og MetaPWR Assist har deres egne fordele, og de maksimerer også de resultater, du får ved at bruge MetaPWR Advantage. MetaPWR-systemet er i sandhed et tilfælde, hvor helheden er større end summen af delene.

Funktionen af Lifelong Vitality og MetaPWR er ret forskellige. De opfylder hver især unikke behov. Vi ved, at selv de bedste kostvaner har et underskud af vigtige mikronæringsstoffer. dōTERRA Lifelong Vitality Pack® (LLV) er lavet til at genopbygge mangler. Optimer dit stofskifte gennem makronæringsstoffer, dæmp din madtrang, tab overvægt med MetaPWR. MetaPWR indeholder ikke alle de mineraler og vitaminer, som din krop har brug for til at fungere.

Ernæring og stofskifte har en synergieffekt på dit helbred og generelle velbefindende. Mens ernæring er den proces, hvorved du får næringsstoffer fra dine omgivelser, er stofskiftet den kemiske proces, som din krop bruger til at omdanne den mad, du spiser, til brændstof. Undersøgelser har vist, at vedvarende forstyrrelser af næringsstofskiftet eller energihomeostasen – forårsaget af mangel på eller overskud af næringsstoffer – forårsager cellulær stress, hvilket fører til metabolisk dysregulering. Hvis du har vitaminmangel, vil dit stofskifte have det svært. Ernæring og metabolisk støtte går hånd i hånd. De er den perfekte kombination af sundhed og vitalitet.

Børns metaboliske sundhed påvirkes i høj grad af forældrene. Det vil være en stor fordel at koncentrere sig om de andre fire søjler i stofskiftesundheden (sund kost, daglig motion, stresshåndtering og sunde relationer) i de yngre år af vores børns liv. Hvis teenagere begynder at få en dårligere kost uden for hjemmet, kan det være en fordel for dem at tage disse kosttilskud.

Som regel bør vordende og ammende mødre altid rådføre sig med deres læge om alt, hvad de ønsker at tage under graviditet eller amning. MetaPWR er ingen undtagelse. Tal med din læge om din personlige situation, men vi kender ikke til nogen ingredienser i MetaPWR-produkter, der gør brugen under graviditet eller amning usikker.

Alle kan få gavn af bedre glukosekontrol. Dette produkt hjælper på to måder: det reducerer optagelsen af kulhydrater i blodet, og det øger cellens følsomhed over for insulin, uanset om det produceres af din egen bugspytkirtel eller administreres ved injektion som ved type 1 DM. Alle diabetikere bør følge deres læges råd, når de bruger produkter som disse.

NMN står for nicotinamidmononukleotid, et molekyle, der forekommer naturligt i alle former for liv. På molekylært plan er det et ribo-nucleotid, en grundlæggende strukturel enhed i nukleinsyren RNA. Strukturelt består molekylet af en nikotinamidgruppe, en ribosegruppe og en fosfatgruppe (figur 1). NMN er den direkte forløber for det essentielle molekyle nikotinamid adenin-dinukleotid (NAD+) og anses for at være en nøglekomponent til at øge NAD+-niveauerne i cellerne.

NAD+ er et vigtigt coenzym, der er nødvendigt for liv og cellefunktioner. Enzymer er katalysatorer, der muliggør biokemiske reaktioner. Coenzymer er “hjælpemolekyler”, som enzymer har brug for for at kunne fungere. Næst efter vand er NAD+ det mest rigelige molekyle i kroppen, og uden det ville en organisme dø. NAD+ bruges af mange proteiner i hele kroppen, f.eks. sirtuinerne, som reparerer beskadiget DNA. Det er også vigtigt for mitokondrier, som er cellens kraftværker og genererer den kemiske energi, som vores krop bruger.

NADH overfører de ekstra elektroner til mitokondriernes indre membran og betragtes som det aktiverede transportmolekyle. NADH konverteres tilbage til NAD+ i en omvendt reaktion, og elektronoverførselsprocessen finder sted med bevægelse af protoner som H+-ioner.

De fleste kollagenprodukter indeholder kun en eller to typer kollagenpeptider, som regel de kollagentyper, der er mest relevante for hudens skønhed, elasticitet og rynker. MetaPWR Advantage indeholder også disse typer kollagen, men en konkurrencemæssig fordel, som vi er særligt begejstrede for, er, at den ikke kun indeholder en eller to typer kollagen. Den indeholder ni unikke collagenpeptidtyper. Vi lægger vægt på kollagenets betydning for hele kroppen.

Ud over at være pulveriseret er vores kollagen også hydrolyseret, hvilket betyder, at det er skåret op i specifikke tri-peptidfragmenter, hvilket øger dets biotilgængelighed dramatisk. Faktisk har det vist sig at være 12 gange mere absorberbart.

Der er flere gode ingredienser i MetaPWR Advantage, vores kollagen er blot en del af dem.

MetaPWR Advantage leveres i hydrolyseret pulver til engangsbrug. Det aktiveres af dig, når du blander det med vand før indtagelse, for et mere aktivt og biotilgængeligt leveringssystem – på indtagelsestidspunktet.

De fleste færdigpakkede flydende collagener anvender en proces til at sterilisere deres vandbaserede leveringssystem. Dette eliminerer ikke kun de skadelige bakterier – det eliminerer også de gavnlige aktive ingredienser, såsom vitaminer, flavonoider og polyfenoler. På trods af denne proces er de faktisk MEGET længerevarende! Det betyder også, at de transporterer tungt vand rundt i verden, hvilket øger kulstofemissionerne.

Ja. Den er glutenfri, mælkefri, majsfri og keto-venlig. Produkterne er også fri for maltodextrin, carrageenan, glyphosat, kunstige sødemidler og tilsat sukker.

Kollagen syntetiseres af dyr og kan kun fås fra dyr. Nogle gange ser du produkter, der markedsføres som vegansk kollagen, men hvis du ser nærmere på produktet, vil du se, at det normalt er en samling af veganske aminosyrer og ikke de egentlige kollagen tripeptider. Der findes veganske produkter og forbindelser, der støtter kollagensyntesen; faktisk er Yarrow Pom Cellular Beauty kapsler veganske og opfylder denne rolle. Disse kapsler er ikke tilgængelige i Europa i øjeblikket, men du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil bestille dem via Amerika.

Glutathionniveauet falder ofte, når NAD+-niveauet i kroppen falder på grund af diabetes. NMN hjælper med at øge både NAD+ og Glutathion i kroppen. Glutathion er ikke nødvendigt for optagelsen af NMN. Citrusolier har et højt indhold af limonen. Limonene stimulerer kroppens produktion af glutathion. I MetaPWR Metabolic Blend har vi både æteriske olier fra citron og grapefrugt. Glutathion har mange fordele for kroppen, herunder at fremme homøostase i kroppen. Glutathionets fysiokemiske egenskaber har alvorligt begrænset den kliniske udvikling af orale doseringsformer på grund af dets begrænsede membranpermeabilitet og modtagelighed for enzymatisk nedbrydning, især i jejunum. Undersøgelser har vist, at glutathion oxideres i jejunum, hvilket fører til et tab af antioxidantaktivitet. Faktisk betyder glutathionets kemiske egenskaber, at det har begrænset permeabilitet i tarmen og er modtageligt for nedbrydning af enzymer, hvilket skaber et molekyle, der stort set er ineffektivt i sin rolle i systemet. Nogle virksomheder hævder at have nano-glutathion, men molekylet er af samme størrelse, uanset om det er nano eller ej. Hvad angår et produkt til oral indtagelse, optager vi ikke mindre molekyler gennem mundslimhinden end gennem mavesækken, men undgår blot første passage af metabolismen. Det betyder, at det ikke nedbrydes af leveren til inaktive forbindelser. Der er ingen reel fordel ved at forsøge at optage glutathion gennem munden i stedet for gennem fordøjelseskanalen.