Oplev magien i æteriske olier

Hvad naturlig kraft kan gøre for din vitalitet!

doTERRA - den naturlige sundhedsrevolution

Vi lever i en tid, hvor alternative sundhedskoncepter er mere let tilgængelige. Som bevidst forbruger stiller du ofte dig selv spørgsmålet: Hvem kan jeg stole på, når der er så mange valgmuligheder?

Hvis du leder efter enkle, sikre og effektive løsninger på dine og din families sundhedsudfordringer, kan din personlige erfaring med doTERRA-produkter være svaret! Når du selv har oplevet de kraftfulde fordele ved æteriske olier fra doTERRA, vil du forstå, hvorfor dōTERRA revolutionerer den måde, som familier kan tage vare på deres helbred.

Brug af æteriske olier fra doTERRA

Uanset om du anvender doTERRA æteriske olier på huden, nyder deres aromatiske fordele eller bruger dem indvendigt – æteriske olier i alle anvendelser giver dig mulighed for at tage ansvar for dit og din families helbred med selvtillid.

Alle er allerede blevet introduceret til æteriske olier – pebermynte i tyggegummi, tea tree i hårplejeprodukter, lavendel i sæbe og pebermynte i tandpasta.

doTERRA - terapeutisk rene æteriske olier

Rene æteriske olier fra doTERRA revolutionerer sundhedsplejen og øger det generelle velvære. På grund af CTPG-certificeringen (Certified Pure Tested Grade) kan olierne anvendes sikkert.

Rene æteriske olier fra doTERRA er naturlige aromatiske forbindelser fra blomster, frø, bark, stængler, rødder og andre dele af en plante. Duften kan være smuk og intens på samme tid. Hvis du nogensinde har duftet af friske roser, nydt en gåtur i nærheden af en lavendelmark eller duften af friskklippet pebermynte, har du oplevet de aromatiske egenskaber af æteriske olier.

DoTERRA-olier kan støtte fysiske reaktioner, forbedre humøret, berolige sanserne og udløse intense følelsesmæssige reaktioner. Men at bestemme kvaliteten og effektiviteten af en æterisk olie fra doTERRA går langt ud over, hvor attraktiv duften er.

Udvalget af æteriske olier fra doTERRA er fantastisk, og hver olie har forskellige ingredienser, der støtter kroppen og sindet på forskellige måder. Opdag olier fra doTERRA.

Hvad er fordelene ved æteriske olier fra doTERRA?

Millioner af mennesker har opdaget de sundhedsfremmende virkninger af doTERRA's rene æteriske olier og bruger dem i deres dagligdag. Du hører ofte følgende grunde til, at æteriske olier er uundværlige i hverdagen:

– Effektiv og naturlig afgiftning

– Forbedrer hudens udseende/toner

– Støtte til muskler og led

– Sover godt/søvnig igennem

– Støtte til fordøjelsen

– Støtte til immunsystemet

– Sund åndedrætsfunktion

– Mere positive følelser

– Mindre stress

– Bedre fokus og koncentration

Aromatisk

Spray i luften med en diffusor eller inhalér fra dine hænder

Indånding af en æterisk olieduft kan have en dybtgående effekt på din krop, dine følelser og dine luftveje. Den enkleste måde at anvende doTERRA-olier aromatisk på er forstøvning med en diffusor.

Udvendig brug på huden

Ved udvortes brug påføres æteriske olier på visse dele af kroppen, f.eks. på huden, håret, neglene eller tåneglene. De terapeutiske virkninger opstår både i de berørte områder og via blodgennemstrømningen i forskellige organer i kroppen.

Intern brug ved indtagelse af olierne

doTERRA-olier kan også bruges internt på grund af deres rene kvalitet. Olien kan dryppes under tungen, tages med en skefuld honning, fyldes i kapsler og sluges eller blot drikkes 1-2 dråber olie med et glas vand.