Blog

Magnolia Touch

doTERRA Magnolia-olie

Hvad er din yndlingsblomsterolie med æterisk olie? For nogle står Magnolia øverst på deres liste. Denne delikate æteriske olie har en lang historie med brug i traditionel sundhedspraksis i Kina og Thailand. Dens kraftfulde fordele, sammen med dens unikke kemiske sammensætning, gør Magnolia til en værdifuld æterisk olie. Selv om der stadig er meget at undersøge om Magnolia, kan du læse videre for at lære nogle af de kvaliteter, der gør denne æteriske olie fantastisk.

Historien om brugen af magnolia

Michelia x alba er en af de mest ærværdige planter i kinesisk kultur, og den blomstrende plante Michelia x alba producerer værdifulde og robuste kronblade, der har været brugt som pynt i århundreder. Når de friske kronblade destilleres med damp, afgiver de en vidunderlig blanding af flygtige aromatiske forbindelser. Den aroma, de frembringer, er let frugtagtig og blomstret og anvendes ofte i parfumer af høj kvalitet. Husk på, at magnoliens linaloolrige æteriske olie er mere end blot en behagelig blomsteraroma.

Undersøgelsen

I traditionel kinesisk medicin bruges æterisk olie af Magnolia til at støtte velvære på forskellige måder. På grund af knapheden er den aktuelle videnskabelige forskning dog begrænset. Selv om linalool dominerer, tyder GC/MS-data på, at den æteriske olie af Magnolia kan indeholde op til 78 bestanddele i alt. Selv om tilstedeværelsen af linalool tyder på, at Magnolia har nogle aromatiske og lokale fordele, tegner eksperimentel forskning af hele olien et mere klart billede. De fleste undersøgelser tyder på, at Magnolia er fremragende som en del af en hudplejerutine. Eksperimentel forskning viser for eksempel, at Magnolia har rensende egenskaber.

Som det er tilfældet med mange æteriske olier, er moderne videnskabelig forskning stadig ved at indhente den historiske brug af Magnolia, men forskerne kan drage nogle konklusioner baseret på dens kemiske sammensætning og eksisterende eksperimentel forskning. Uanset om du er på udkig efter en behagelig duft eller ønsker at ændre din hudrensningsrutine, er Magnolia et forsøg værd.

Varekurv

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
The rating of www.aromapro.nl/ at WebwinkelKeur Reviews is 8.0/10 based on 3 reviews.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto