Oil Magic Emotions Teamtræning

Vi inviterer dig til at deltage i Oil Magic Emotions Event – Opnå følelsesmæssig balance! Dette er en serie i to dele, hvor du vil lære om dette fantastiske nye følelsesreguleringsværktøj og forbedre både din forretning og multiplikationsmodel for at finde en vej til succes på din doTERRA-rejse.
Tilmeld dig nedenfor og modtag Zoom-linket i din indbakke!

Oil Magic Emotions Event

Hvad du kan forvente:

Del 1: Daglige følelser afmystificeret: Naviger, håndter og trives.

28. februar 19:30 CET
Del 1 er for ALLE, der ønsker at lære at håndtere følelsesmæssig stress og udvikle større følelsesmæssig intelligens, modstandsdygtighed og stabilitet. Opdag, hvor vigtige afbalancerede følelser er for dit helbred og velbefindende, og lær, hvordan du bruger Oil Magic Emotions-bogen og kompasset.

Del 2: Uddan, styrk og tilmeld effektivt som en professionel!

29. februar 19:30 CET
Deling af olier med andre – gjort nemt med Magic Emotions! . Dyk ned i kompasset som et indskrivningsværktøj, og få indsigt i at navigere i følelser og en bedre forståelse af æteriske olier. Styrk dig selv og dit doTERRA-team, udforsk brugerkonceptet, og brug Oil Magic Emotions-bogen effektivt, så du nemt kan tilmelde dig. Opdag avancerede strategier, og introducer folk til Loyalty Rewards Programme (LRP) på ekspertvis.

På denne live-event over to aftener, der er arrangeret specielt til vores team, lærer du et detaljeret klassedæk til engagerende personlige og virtuelle præsentationer for at sikre en virkningsfuld uddannelsesoplevelse med stærke billeder og overbevisende indhold.
Har du allerede en downline? Så inviter dem!

Fordele for dig og din doTERRA-forretning:
– Forbedr dine lederevner gennem følelsesmæssig intelligens.
– Opbyg et samarbejdende teammiljø og et blomstrende doTERRA-fællesskab.
– Øg din online indflydelse gennem effektive kurser og strategier for sociale medier.

(TRÆNINGEN VIL BLIVE GIVET PÅ ENGELSK OG IKKE OVERSAT)