Respiration

Reproduktionssystemets funktion kan påvirkes af stress, giftstoffer og livsstilsfaktorer. Æteriske olier er blevet brugt i hundreder af år til at hjælpe med at håndtere virkningerne af hormonel ubalance, støtte humøret og fremme følelser af kærlighed og romantik.

TIPS

Reproduktionssystemet består af alle de organer og væv, der er involveret i processen med at producere afkom, herunder indre og ydre kønsorganer, hormoner og feromoner. De indviklede reproduktionsprocesser er afhængige af en delikat balance mellem mange kropsprocesser, der skal være i fuld sundhed og vitalitet.

Gennem hele livet kan mange faktorer have en negativ indvirkning på det reproduktive systems sundhed og virilitet. Hormonforstyrrelser er almindelige hos mænd og kvinder i alle aldre og kan tilskrives eksponering for giftstoffer, stress, usund livsstil og andre faktorer. Almindelige symptomer i forbindelse med hormonforstyrrelser: irritabilitet, træthed, fordøjelsesproblemer, overdreven svedtendens, trang, nedsat muskelmasse, vægtøgning og lav libido.

Æteriske olier kan hjælpe med at håndtere problemer i forbindelse med hormonel ubalance ved at støtte sunde følelser og dermed lindre dagens stress. Lavendel, salvie, geranium og fennikel anbefales alle til kvinder til støtte på dette område. doTERRA Phytoestrogen Essential Complex er et kosttilskud, der hjælper med at støtte sunde hormonniveauer hos kvinder på alle stadier af livet.* Der er mange andre livsstilsfaktorer, der også kan bidrage til et sundt reproduktionssystem, såsom tilstrækkelig søvn, en sund kost, undgå at blive udsat for miljøforurening og giftstoffer og daglig tilskud med Microplex VMz.* Microplex VMz indeholder niacin og vitamin B5, som begge hjælper både mænd og kvinder med at balancere forskellige køns- og stressrelaterede hormoner i binyrerne og andre dele af kroppen.* Det indeholder også mangan, som hjælper i kroppen med at producere kønshormoner.* A-vitamin, selen og zink er vigtige i den reproduktive proces.* xEO Mega indeholder EPA og DHA, som støtter kroppen i at danne kønshormoner.*

Mange olier kan hjælpe med at lindre månedligt ubehag hos kvinder i forbindelse med menstruationscyklus. doTERRA ClaryCalm Monthly Blend for Women, en specielt sammensat blanding af 12 æteriske olier, kan påføres direkte på huden for at berolige maven. Andre olier som lavendel, salvie og rose er også nyttige.

Symptomer på overgangsalderen kan også lindres med æteriske olier. Rose, jasmin, geranium, lavendel, neroli og klarsalvie har alle fordele i perimenopause og overgangsalderen.

Top produkter