Nervesystemet

Nervesystemet er din krops kommunikationskanal. Nerverne sender og modtager beskeder, der gør det muligt for dig at tænke, føle, behandle sanseinformation og styre bevægelser. Nervesystemet er også ansvarligt for følelser. At lære at afbalancere negative følelser kan hjælpe med at afbalancere nervesystemet. Æteriske olier kan hjælpe med at berolige kroppen, skabe et positivt humør og støtte et sundt nervesystem.

TIPS

Diffunder de anbefalede olier for at skabe et afslappende miljø.

Nervesystemet består af hjernen, rygmarven og et komplekst netværk af nerver i hele kroppen. Ud over at generere tanker og følelser behandler nervesystemet også information, der modtages gennem sanserne. Den regulerer ubevidste kropsprocesser og lader hjernen styre kroppens bevægelser.

Når du rører ved en varm pande, sender dit nervesystem den smertefulde fornemmelse af forbrænding til din hjerne, som derefter beder din hånd om hurtigt at trække sig væk. Uden dit nervesystem ville du ikke være i stand til at ræsonnere, forstå sprog, tænke, se, smage, lugte eller føle.

Nervesystemet kan let blive forstyrret. Æteriske olier kan støtte et sundt nervesystem. * Ubalance i nervesystemet kan bidrage til spændinger i hovedet, ubehag, følelser af angst eller stress og mange andre daglige ubehageligheder.

Der er mange dele af nervesystemet. Centralnervesystemet består af hjernen og rygmarven. Denne del af nervesystemet modtager information fra dine sanser, gemmer minder og skaber tanker og følelser. Når du for det meste har fredelige og glade tanker, oplever du større tilfredshed i dit liv. Der findes mange æteriske olier, der har en positiv indvirkning på humøret, f.eks. mynte og citrusolier. Blandingerne fra Emotional Aromatherapy Kit kan hjælpe dig med at håndtere negative følelser og skabe et mere positivt rum, så du kan fokusere på dine mål igen.

Det autonome nervesystem regulerer funktioner, som du ikke kontrollerer bevidst, f.eks. hjertefrekvens, immunsystem, vejrtrækning og blodtryk. Flere stressrelaterede tilstande er forbundet med øgede målinger af disse vitale tegn. AromaTouch-teknikken er designet til at skabe balance og ro i hele kroppen ved at påvirke det autonome nervesystem positivt.

Æteriske olier, der traditionelt bruges til at skabe balance eller ro, er lavendel, bergamot, koriander, romerisk kamille, rose, basilikum, kopaiba, vetiver og vild appelsin.

Top produkter

Videoer