Muskler og knogler

Det muskuloskeletale system består af kroppens muskler, knogler og bindevæv. Den støtter kroppen og gør det muligt at bevæge sig. Du kan støtte din muskuloskeletale sundhed og lindre muskel- og ledproblemer ved hjælp af udvalgte æteriske olier og målrettede kosttilskud.

TIPS

Støtte til sunde knogler og muskler resulterer i forbedret sundhed og mobilitet hele livet igennem. Muskel- og skeletbesvær kan skyldes overbelastning, stress eller andre problemer. Det kan hindre motion og afskrække dig fra at bevæge dig mere og nyde en aktiv livsstil. Kosttilskud og æteriske olier kan lindre trætte muskler og led.

Skelettet støtter og beskytter kroppen. Skelettet består af mere end 200 knogler, ledbånd, sener og brusk. Knoglerne udgør den grundlæggende struktur og fungerer som kroppens vinduer. De beskytter organerne og muliggør bevægelse. Dine knogler har brug for en konstant tilførsel af ilt, næringsstoffer og blod for at være sunde. Knoglerne lagrer også calcium og producerer røde blodlegemer.

Forskere er enige om, at tilstrækkeligt med calcium og D-vitamin gennem hele livet, som en del af en afbalanceret kost, kan reducere risikoen for osteoporose. doTERRA tilbyder flere kosttilskud, der indeholder disse vigtige næringsstoffer. Bone Nutrient Lifetime Complex indeholder calcium og D-vitamin for at støtte en sund knogletæthed.* Microplex VMz® støtter dine knogler og tænders sundhed med calcium, magnesium, zink og D-vitamin.*
Knoglerne arbejder sammen med musklerne for at støtte og bevæge din krop. Muskelsystemet består af mere end 700 muskler, som strækker og trækker sig sammen og gør det muligt for kroppen at bevæge sig. Nogle muskler er ikke under din bevidste kontrol, f.eks. musklerne i hjertet og fordøjelsessystemet. Andre muskler styres bevidst og muliggør bevægelse.

doTERRA Deep Blue® Soothing Blend er populært brugt til at lindre led og muskler. Den indeholder vintergrønt, kamfer, pebermynte, blå tansy, blå kamille, helichrysum og andre olier, der er kendt for deres beroligende virkning på huden. Deep Blue fås også i en sportslotion (Deep Blue Rub), så du nemt kan anvende denne effektive blanding.

doTERRA AromaTouch® Massage Blend er specielt udviklet til at lindre muskelspændinger og fremme afslapning. Denne afslappende blanding kombinerer cypres, pebermynte, marjoram, basilikum, grapefrugt og lavendel. Påfør huden på nakke og skuldre med fraktioneret kokosolie for at lindre spændinger, eller brug den i en massage for at opnå en beroligende virkning.

Æteriske olier fra vintergrøn, birk og pebermynte kan også anvendes lokalt for at give en beroligende fornemmelse til muskler, led og sener efter træning.
For ekstra beroligende støtte kan Deep Blue Polyphenol Complex® kosttilskud tages dagligt, eller når der er behov for ekstra beroligende støtte, f.eks. efter overanstrengelse. Dette kosttilskud indeholder standardiserede ekstrakter af ingefær, curcumin, resveratrol og andre polyfenoler til at lindre ubehag.* Det indeholder også patenteret, hurtigtvirkende Boswellia ekstrakt (fra det indiske røgelsestræ), som har vist sig at hjælpe med at støtte muskel- og ledkomfort og -funktion.

Top produkter

Indkøbskurv