Respiration

Immunforsvaret hjælper kroppen med at holde sig sund. Det består af væv, celler og små organer, der producerer hvide blodlegemer. Uden et sundt immunsystem kan man ikke forsvare sig mod potentielle trusler omkring os. Æteriske olier og kosttilskud kan styrke dit immunforsvar.* doTERRA On Guard® kan være en fremragende forsvarslinje. Brugt dagligt kan det hjælpe med at holde dit immunforsvar stærkt og sundt.

TIPS

Tilsæt to til tre dråber Oregano, doTERRA On Guard, citron, Melaleuca eller timian til en grøntsagskapsel eller prøv doTERRA On Guard+ softgels til daglig immunforsvar.* Taget dagligt sammen med en sund og afbalanceret kost kan disse kosttilskud være din første forsvarslinje for at bevare immunforsvaret sundt.

Immunforsvaret er ansvarligt for at beskytte din krop mod trusler fra omgivelserne. For at gøre dette bruger immunsystemet forskellige celler, væv og organer, hvoraf mange anvendes til andre funktioner i kroppen. Immunsystemets første forsvarslinje er huden. Den fungerer som en barriere, der holder ubudne gæster ude. Slimhinderne i næse, mund og hals beskytter også din krop mod angribere ved at fange potentielle trusler og forhindre dem i at trænge ind i kroppen.

Når miljømæssige trusler stadig passerer denne forsvarslinje, træder de hvide blodlegemer i aktion. De hvide blodlegemer finder ubudne gæster, mærker dem som skadelige og ødelægger dem. Men det er ikke det hele – de husker også angriberne, så hvis de forsøger at angribe dig igen, kan din krop stoppe dem endnu hurtigere. Hvide blodlegemer dannes og opbevares forskellige steder i kroppen, f.eks. i mandlerne, thymus, lymfeknuder, knoglemarven og milten.

Et velfungerende immunsystem afhænger af mange ting, herunder tilstrækkelig søvn, regelmæssig motion og en afbalanceret kost. Underernæring og mangel på mikronæringsstoffer kan føre til ændrede immunforsvar og øget risiko for sundhedsproblemer. Ved at supplere din kost med specifikke vitaminer, mineraler og probiotika kan du opbygge og styrke dit immunsystem.

Dagligt tilskud med Microplex VMz® næringskompleks er rig på vitamin D3 og andre vitaminer og mineraler, der støtter et sundt immunsystem.* PB Assist®+ Probiotic Defence Formula kan også være nyttigt for immunsystemet ved at støtte tarmsundheden.* Brug æteriske olier som Oregano, doTERRA On Guard® , citron, melaleuca og timian til at støtte immunsystemet.*

Top produkter

Videoer

Indkøbskurv