Hud og hår

Integumentesystemet består af hår, hud, negle og eksokrine kirtler. Din hud beskytter dig mod skadelige elementer i miljøet, og den kan blive negativt påvirket af giftstoffer, kunstige duftstoffer, miljøforurening og andre irriterende stoffer. Når du passer godt på din hud, dit hår og dine negle, ser de sundere, glattere og smukkere ud. For at holde din hud ren og sund kan du bruge æteriske olier som Melaleuca og doTERRA On Guard® Foaming Hand Soap og naturlige hud- og hårplejeprodukter fra doTERRA.

TIPS

Huden er kroppens største organ og den største del af det integrumentale system. Dette kropssystem udgør en beskyttende barriere mod omverdenen, dæmper de indre organer, giver dig følelser og regulerer kropstemperaturen.

Huden fungerer som en vandtæt barriere, der forhindrer alle former for uønskede trusler i at trænge ind i din krop. Huden beskytter også væv og organer mod stærkt sollys og skader fra miljøforurenende stoffer. Huden indeholder blodkar, hårsække, lymfeknuder og svedkirtler.

Et indviklet system af nerver forbinder huden med hjernen. Huden kan mærke temperaturændringer, smerte, tryk eller berøring. Når disse nerver modtager sanseindtryk, sendes de til hjernen. Det er sådan, vi modtager oplysninger om miljøet.

Mange faktorer bidrager til sundheden for hud, hår og negle, herunder en afbalanceret kost, regelmæssig motion, hormonel balance og generel sundhed. Når kroppen er sund indvendigt, viser det sig generelt udvendigt i form af smukt og skinnende hår, glatte negle og en strålende, smuk hud. Dagligt tilskud med doTERRA Lifelong Vitality Pack® kan understøtte integumentesystemet og fremme sundt hår, hud og negle.

Det er vigtigt at rense og fugte huden regelmæssigt med produkter, der passer til dine behov. On Guard® Foaming Hand Wash er et skånsomt og sundt alternativ til skrappe sæber, der kan udtørre og irritere følsom hud. Hvis du ikke har vand ved hånden, kan du bruge doTERRA On Guard® Sanitising Mist til at rense dine hænder for bakterier og fjerne andre bakterier.

Æteriske olier kan være nyttige til at rense og forskønne hår, hud og negle. For at minimere fine linjer og rynker kan du bruge Immortelle Anti-Aging Blend, Rose Touch, Geranium, Frankincense eller Anti-Aging Eye Cream for at minimere udseendet af fine linjer og rynker. HD Clear® kan påføres huden for at fremme ren hud og reducere udbrud. Correct-X®-salve hjælper med at reparere huden efter mindre skader.

Hold håret rent og sundt med doTERRA Salon Essentials® Hair Care-systemet. Hvert produkt er tilsat æteriske olier, der er specielt udvalgt for deres nærende og forskønnende virkninger på hår og hovedbund. Du kan fremme et fyldigt og sundt hår ved at bruge olierne eukalyptus, timian, tea tree, cedertræ, rosmarin og ylang ylang, blandt andre.

Top produkter

Videoer