Cirkulation

Kredsløbssystemet er et af de mange systemer i din krop, som hjælper dig med at fungere godt og holde dig sund. Kredsløbssystemet består af dit hjerte, blod og blodkar. Dens vigtigste opgave er at transportere ilt gennem hele kroppen til cellerne og transportere affaldsprodukter fra cellerne ud af kroppen. For at dit kredsløbssystem kan fungere korrekt, er det vigtigt at holde dit hjerte sundt og opretholde et sundt blodtryk.

TIPS

Det bedste, du kan gøre for dit hjerte, er at leve en sund og aktiv livsstil. Motion hjælper dit hjerte med at blive stærkere og hjælper dig også med at føle dig mere energisk. doTERRA Motivate, Pebermynte, Wild Orange og andre opløftende olier kan hjælpe dig med at få energi til at nå dine fitnessmål. Du kan også tilføje ekstra motion til din daglige rutine ved at tage trapperne, gå under telefonsamtaler, cykle til skole med dine børn, gå en tur om aftenen og strække dig ud før sengetid (tænk på yoga) . Når det drejer sig om dit hjertesundhed, kan alle de små skridt tilsammen gøre en stor forskel for dit helbred.

For at støtte hjertesundheden er det også vigtigt at kombinere omega-3 fedtsyrer med din kost. Omega-3-fedtsyrer er ofte mangelfulde i den moderne kost, da de kun forekommer naturligt i fisk og skaldyr og nogle få planter, men disse sunde umættede fedtstoffer øger hjertesundheden.* xEO Mega indeholder en bred vifte af omega-3-fedtsyrer, herunder EPA, DHA, ALA og SDA til støtte for hjerte-kar-sundhed.* Daglig tilskud med xEO Mega hjælper med at støtte hjertesundhed og sunde blodtryksniveauer i det normale område.

Æteriske olier kan også bruges med god effekt. Æteriske olier fra kanelbark og cassia kan fremme et sundt kredsløb og hjerte-kar-funktionenn ved indvendig brug. Indvendig brug af marjoram og copaiba kan støtte hjerte-kar-sundheden. Når du lægger særlig vægt på at støtte hjertesundheden, kan du tage et til to dråber i en grøntsagskapsel hver morgen.

For mange mennesker er massage en beroligende måde at hjælpe med cirkulationen på. AromaTouch-blandingen er en perfekt ledsager til massage. Det har en beroligende og afslappende virkning, der øger fordelene ved massage. Påfør et til to dråber på det ønskede område og massér væk fra hjertet. Du kan også tilsætte en dråbe pebermynte for at opnå en blid stimulerende fornemmelse. Brug de æteriske olier fortyndet med fraktioneret kokosolie.

Top produkter

Videoer

Indkøbskurv