Blog

ZenGest doTERRA

ZenGest fra dōTERRA

I dag kæmper flere og flere mennesker med tarmproblemer, og det kan have stor betydning for, hvordan du har det. Hvis du lider af ondt i maven, ubehag i tarmene eller oppustethed, må du ikke ignorere det. Vores fordøjelsessystem er en vigtig del af vores krop. Det er en gruppe af organer, der arbejder sammen for at optage næringsstoffer, vitaminer, mineraler og vand og for at omdanne maden til energi. Fordøjelsessystemet udskiller også affaldet i vores system. Og det er derfor, vi skal sørge for et sundt fordøjelsessystem. dōTERRA har udviklet ZenGest-olien til dette formål, olien til en sund fordøjelse.

ZenGest er en kombination af forskellige æteriske olier fra dōTERRA. I denne blanding finder du ingefær, pebermynte, kommen, fennikel, koriander, estragon og anis. Denne kombination blev valgt på grund af den stærke virkning, som hver enkelt ingrediens har på en sund fordøjelse. ZenGest kan bruges som støtte, men også som direkte lindring af klager.

Anvendelse af doTERRA ZenGest

Fra ZenGest kender vi ikke kun olien, men også som Softgel, DigestTabs og i en Touch-form. Olien har en lakridslignende duft og kan bruges i en diffusor. Olien kan også indtages for øjeblikkelig lindring eller smøres på huden. ZenGest er en olie, som du altid bør have med dig. Indtagelse af olien efter et stort måltid med et glas vand vil støtte fordøjelsen.

Ernæring og fordøjelse

ZenGest-olien har ikke kun en virkning på vores fysiske krop, men blandingen har også en kraftig virkning på vores følelsesmæssige system. Den har således den egenskab at støtte personer, der ikke har nogen interesse i livet og den fysiske verden. Disse personer har ofte en tendens til at overdrive ved at gøre for meget på én gang. Denne overbelastning af information og stimuli kan også forårsage dårlig følelsesmæssig “fordøjelse”. Hjernen får for meget “næring” og kan ikke omdanne den til den energi, vi har brug for. ZenGest kan støtte dette ved at hjælpe sindet med at bearbejde stimuli og information.

Påføring af ZenGest olie selv

  1. Ved ubehag før menstruation: Bland 3 dråber ZenGest, Whisper og Majoran og smør det på underlivet. Prøv også at smøre den på før sengetid.
  2. Støtte tyktarmen: Anvend 3 dråber ZenGest, 2 dråber lavendel og 2 dråber melaleuca.
  3. Lejlighedsvis kvalme: fortynd olien med kokosolie og massér den ind i ørerne. Derefter skal du drikke rigeligt med vand.
  4. Støtte til hulrum: Fordel 1-2 dråber fortyndet ZenGest på panden og på siden af næsen. Dette skaber åbne luftveje.
  5. Lænden: Ved at smøre olien på undersiden af maven og lænden kan man opnå en kølende og afslappende effekt.
  6. Fordøjelse: 1-2 dråber på mave, håndled og/eller 1-2 dråber i vand for en sund fordøjelse.
  7. Afgiftning: Tag 2-3 dråber ZenGest 2-3 gange om dagen med vand.
  8. Mave: 1-2 dråber ZenGest, Oregano og Citrongræs i en grøntsagsdosis 3-4 gange om dagen, støtter mavens sundhed.
Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto