Blog

Solbeskyttende hårspray

Når du opholder dig i solen, er din hud ikke det eneste, du skal bekymre dig om. For meget sol kan skade dit hår og føre til tørre, skøre lokker. Den gode nyhed er, at du kan bruge solcreme til at beskytte dit hår, ligesom resten af din krop. Skønhedsprodukter med SPF (Sun Protectant Factor) er med til at blokere skadelige UVB- og UVA-stråler.

Hvis du ikke har et hårprodukt, der indeholder solcreme, er det nemt at lave dit eget. Denne enkle DIY-produkt gør solcremen tyndere, så du nemt kan påføre den, og den indeholder rosmarinolie, der er kendt for sine fornyende egenskaber, der hjælper med at fremme fyldigt og sundt udseende hår. Prøv at blande denne opskrift, næste gang du skal i poolen eller på stranden for at få ekstra beskyttelse.

Ingredienser

Vejledning

  1. Rør to teskefulde solcreme med SPF 25 solcreme i en kop vand for at fortynde den.
  2. Tilsæt 3-4 dråber rosmarinolie og rør rundt.
  3. Hæld blandingen i en sprayflaske, og sprøjt den på håret, inden du går i solen eller i poolen for at beskytte din farve og glans.
  4. Da olie og vand vil adskille sig, skal du ryste godt før hver brug.
Varekurv

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
The rating of www.aromapro.nl/ at WebwinkelKeur Reviews is 8.0/10 based on 3 reviews.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto