Blog

Hawaiian Sandeltræ

Sandeltræ

Introduktion

Sandeltræ er en af de mest populære æteriske olier i aromaterapi. Den er kendt som en af de mest jordnærende og stabiliserende æteriske olier og har en række fordele, når den anvendes lokalt. Disse egenskaber skyldes i høj grad de høje koncentrationer af sesquiterpenalkoholer, især alfa- og beta-santalol. Santalolforbindelserne er ikke påvist i målbare mængder i nogen anden CPTG® æterisk olie, men tilsammen udgør de ca. 70 % af sandeltræets kemiske sammensætning.

Historie

Selv om santalol først blev isoleret i det 20. århundrede, har dets egenskaber været anvendt i årtusinder, da de forskellige sandeltræarter har været meget anvendt i deres hjemlande siden oldtiden. Sandeltræ vokser naturligt rundt om i verden i områder som Nepal, Stillehavsøerne, Sri Lanka, Australien og Indien, og det er universelt værdsat for sine sundhedsmæssige fordele. Mange af disse egenskaber er blevet undersøgt af moderne videnskabelig forskning, og undersøgelser, der isolerer santalolforbindelser, har vist, at mange af de dominerende egenskaber ved æteriske sandeltræolier sandsynligvis er stærkt påvirket af disse komplekse og langsomt metaboliserende sesquiterpener.

Brug

Bredden af forskningen om sandeltræets virkninger på huden er overvældende, og undersøgelser, der isolerer santalolforbindelser, tyder på, at dette hovedsageligt skyldes deres biologiske aktivitet i menneskelige celler. In vitro-undersøgelser tyder på, at både alfa- og betasantalol, der anvendes lokalt, kan hjælpe med at berolige huden og fremme en sund hud. Yderligere eksperimentel forskning tyder på, at lokal anvendelse af alpha-santalol fremmer hudens generelle sundhed. Tilsæt 1-2 dråber Hawaiian Sandalwood til din fugtighedscreme og påfør den dagligt for en glat, strålende hud. Santalol har også overfladerensende egenskaber og er kendt for at beskytte mod miljømæssige trusler.

Sandeltræets duft er det, som det er bedst kendt for, og den søde, træagtige, stemningsfremmende aroma kommer fra den høje koncentration af alfa- og beta-santalol. Klinisk forskning på mennesker tyder på, at alpha-santalol, når det bruges aromatisk, kan hjælpe med at forbedre humøret. Diffusing af sandeltræ kan hjælpe med at berolige ængstelige følelser og fremme en rolig nattesøvn.

Konklusion

Santalol er et velundersøgt, sikkert og naturligt stof, der findes i DoTERRA Hawaii og Sandeltræ æteriske olier. Forskning tyder på, at det kan hjælpe med at berolige ængstelige følelser, fremme en rolig søvn og beskytte mod miljømæssige trusler.

 

* Disse udsagn er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto