Blog

Citrongræs

Nerol (citrongræs ) og mave-tarmkanalen

I denne tid med industri og bekvemmelighed er vi alle dagligt udsat for giftstoffer. Medmindre der er tale om massiv miljømæssig eksponering, er mave-tarmkanalen et af de vigtigste steder, hvor man udsættes for toksiner i hele kroppen. Gentagen eksponering for toksiner i mave-tarmkanalen kan føre til suboptimal funktion og skadelige ændringer, hvilket understreger behovet for en sundhedsordning, der beskytter mod sådanne skader.

Derfor har forskere i Mexico gennemført en undersøgelse for at afgøre, om nerol, et lille stof, der findes i den æteriske olie fra citrongræs, kan have en mavebeskyttende virkning, når det indtages. De fandt, at nerol havde en dyb beskyttende effekt ved moderat lavt indtag. På molekylært niveau fandt forskerne, at nerol hjalp med at opretholde et sundt inflammatorisk respons på giftig eksponering. Selv om der er behov for yderligere forskning, er disse resultater opmuntrende og bidrager til den voksende mængde af dokumentation, der støtter brugen af naturlige kosttilskud.

 

*Disse udsagn er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto