Blog

Melaleuca

Forskning i Melaleuca (Tea Tree)

Melaleuca (tea tree) er en af de mest populære æteriske olier, og det er der en god grund til. Det har mange anvendelsesmuligheder til hudpleje og til at støtte forskellige kropssystemer. Selv om Melaleuca har været anvendt i Australien i århundreder, er der kun lidt viden om dens biologiske aktivitet. Men det er ved at ændre sig takket være doTERRA-forskernes arbejde. doTERRA-forskere har for nylig offentliggjort en undersøgelse i tidsskriftet Cogent Biology om Melaleuca-olie i menneskelige hudceller.

Hvad gør doTERRA's forskning så ny og unik? For det første er det en af de få undersøgelser, der tester virkningen af Melaleuca-olie på menneskelige hudceller. Det betyder, at undersøgelsen er relevant for den måde, hvorpå Melaleuca oftest anvendes: topisk på menneskers hud. For det andet menes dette at være den første undersøgelse nogensinde, der tester Melaleuca's indflydelse på den generelle genekspression hos mennesker. Med andre ord er denne undersøgelse en af de første, der rent faktisk undersøger Melaleuca's indflydelse på de igangværende processer, der finder sted i menneskelige celler.

Forestil dig den menneskelige celle som en fabrik med forskellige arbejdere, hvoraf de fleste er proteiner, der sørger for, at den fungerer korrekt. Niveauet af disse proteiner kan ofte indikere, hvordan cellen fungerer. Generne er cellernes byggesten og er afgørende for proteinproduktionen. For at finde ud af, hvordan Melaleuca påvirker de menneskelige cellers processer og funktioner, målte doTERRA-forskere virkningen af Melaleuca på niveauet af celleproteiner og ekspressionen af flere gener.

Hvad betyder det så? Kort sagt viser undersøgelsen, at Melaleuca har en kraftig indvirkning på vores gener og de proteiner, der udgør vores cellestruktur. Resultaterne tyder på, at Melaleuca påvirker forskellige processer og funktioner i menneskelige celler, herunder vævsregenerering og metabolisme. Potentialet for fremtidig forskning og anvendelsesmodeller er spændende.

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto