Blog

Dr Hill Spring tour

doTERRA’s Dr Hill Spring Tour Amsterdam RAI

Dr Hill Spring tour
Dr. Hill

Dr. David K. Hill (stiftende direktør, Chief Medical Officer og formand for dōTERRA) er kendt for sin ekspertise inden for æteriske olier og sit samarbejde med læger, forskere og hospitaler over hele verden. Gennem disse samarbejder søger han at integrere brugen og anvendelsen af æteriske olier i moderne sundhedspraksis. Den 21. februar 2019 var Dr. Hill gæst i RAI's teater i Amsterdam.

Under denne tre timers konference talte Dr. Hill om dōTERRA og dets samarbejde med private gårde og destillerier. Han talte også om forskellen mellem dōTERRAs 100 % naturlige olier og andre mærker af “æteriske olier”. Monir Daniëls (AromaPro) og Jason Lever (Market Developing Manager Benelux og Nordeuropa) åbnede aftenen, og med et stående bifald fra 900 tilskuere blev Dr. Hill budt velkommen på scenen.

Dr. Hill og hans familie

Efter en velkomsttale, hvor han takkede for det store fremmøde, talte Dr. Hill om sin familie. Han rejser rundt i hele verden for at tale i forskellige lande. Undervejs besøger han også opbygningen af forskellige hospitaler og skoler og søger efter de æteriske oliers oprindelse. Som følge heraf er han væk hjemmefra ca. 300 dage om året og ser sin familie meget lidt. Ikke desto mindre er hans familie meget vigtig for ham, med hans kone i spidsen, som på grund af hans rygsygdom altid giver ham en AromaTouch-behandling først, når han kommer hjem. Æteriske olier spiller også en stor rolle for hans børn og børnebørn.

Inden for dōTERRA nyder Dr. David Hill at samarbejde med mange andre sundhedsprofessionelle og forskere samt at arbejde sammen med dōTERRAs andre ledere. For ham er alle de mennesker, han arbejder sammen med, en del af dōTERRA-familien, og denne familie er spredt over hele verden, i 43 forskellige lande.

Dr. Hill: ” dōTERRA er anderledes

Brugen af æteriske olier er tabu i mange samfund; hvis du bruger æteriske olier og lugter “særskilt”, bliver du hurtigt erklæret for skør. I 2008 ønskede dōTERRA at ændre dette. De æteriske olier, der blev solgt indtil da,blev ikke accepteret, og derfor ville dōTERRA have noget nyt. Derfor grundlagde en gruppe dōTERRA med det formål at dele de terapeutisk effektive æteriske olier med verden, og det lykkedes dem. Gennem forskellige samarbejder med private gårde, destillerier, læger, hospitaler og forskere dækker dōTERRA allerede store dele af verden.

Mirakelhistorier

Dr. Hill siger, at takket være olierne går han nu gennem livet stort set uden smerter og får mange mirakelhistorier fra hele verden at høre. Han fortæller os historien om Heather, der er mor til en treårig pige med tuberøs sklerose (TSC), en genetisk sygdom, der forårsager vækst af godartede tumorer over hele kroppen. I et skriftligt brev fortæller hun, at hun har smurt sin treårige datters hud ind i et år med æterisk røgelseolie. Siden hun har gjort dette, er svulsterne blevet mindre, og rødmen i huden er forsvundet.

Det vidunderlige middel

Et andet eksempel, som Dr. Hill nævner, er historien om en kvinde, der var udsat for en voldsom motorcykelulykke. De billeder, han viser, viser en kvinde med et stort sår på kinden. Ifølge lægerne ville såret hele, men der ville blive et stort ar tilbage. Kvinden, der er bekendt med dōTERRA, sprøjtede en fortynding af Frankincense æterisk olie på den fra første dag. Forskellen mellem det første billede og billedet af hendes kind efter 10 dage er utrolig stor. Intet af det store sår kan ses på hendes kind, og der er intet ar.

Udpræget naturlig

Det, der adskiller dōTERRA fra andre producenter, er den 100 % naturlige olie, som dōTERRA kan garantere. dōTERRA æteriske olier er meget flygtige, aromatiske forbindelser, der produceres naturligt af planter. Andre mærker, som ikke er nævnt, er delvis kunstigt fremstillet på en fabrik. Selv om disse olier nogle gange sælges som 100 % naturlige, er de ikke engang tæt på renheden af dōTERRAs olier. Derfor har dōTERRA endda sit eget godkendelsesstempel her CPTG: Certified Pure Therapeutic Grade, som blev udviklet på Dr. Hills kontor. CPTG garanterer renheden og den terapeutiske effekt af hver enkelt olie.

Efter at de aromatiske forbindelser er destilleret fra plantematerialet, tester dōTERRA omhyggeligt hvert parti for at sikre, at det opfylder CPTG-standarderne. Olierne indeholder således ingen tilsatte fyldstoffer, syntetiske ingredienser eller skadelige forurenende stoffer. Fordi dōTERRA bruger egne faciliteter og pålidelige eksterne laboratorier, gennemgår æteriske olier CPTG-processen. Det er sådan, at dōTERRA sikrer, at kunderne får olie af højeste kvalitet hver gang. Derfor har hver flaske i bunden en unik ID-kode, som kan indtastes på webstedet www.sourcetoyou.com/nl/quality-reports-gcms. På den måde kan vi som brugere selv se laboratorieprøverne.

Brugen af æteriske olier fra dōTERRA er ofte stadig fokuseret på akutte problemer (sår, betændelse, spændinger). Den rene naturlige olie er et godt middel mod betændelse, som er den grundlæggende årsag til alle sygdomme. Olierne giver også ro og støtter følelser. I fremtiden vil Dr. Hill gerne se, at olier anvendes forebyggende som mainstream i den daglige sundhed.

Der er en kunst i det, vi gør

Med dette fulde program har Dr. Hill overbevist endnu flere mennesker om, hvordan dōTERRA æteriske olier virker, da jeg også er blevet endnu mere begejstret og har lyst til at lære mere om dem. Olierne fra dōTERRA er et kunstværk fra naturens safter, der kan gøre en verden til forskel inden for sundhedspleje.

Er du inspireret og ønsker at komme i gang med olierne?

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto