Blog

dōTERRA Serenity Restful Complex Klinisk undersøgelse

DoTERRA's forskningsgruppe har for nylig offentliggjort en ny undersøgelse, som føjer sig til den voksende liste af videnskabelige publikationer, hvilket er en smule unikt. For det første, mens de fleste af de tidligere undersøgelser handlede om den biologiske aktivitet af æteriske olier, undersøgte denne undersøgelse søvnkvaliteten og et af doTERRA's nyeste og mest populære kosttilskud. For det andet var det en klinisk undersøgelse på mennesker, der blev udført her på doTERRAs campus med vores eget personale som deltagere. doTERRA Serenity Restful Complex Softgels blev lanceret på kongressen i 2016, fordi doTERRA så behovet for at tage fat på et af de mest undervurderede aspekter af livslang sundhed og vitalitet: søvn.

Behovet for at sove

Søvnmængde og søvnkvalitet er forbundet med næsten alle målepunkter for sundhed og velvære. Nyere videnskabelig forskning har frembragt en næsten uendelig mængde data om betydningen af søvn og sundhed. Overholdelse af de anbefalede søvnretningslinjer og en god søvnhygiejne er forbundet med øget livskvalitet og længerevarende helbred.

  • Det er også direkte forbundet med en reduceret risiko for mange sundhedsproblemer.
  • God søvn har vist sig at have en positiv indvirkning på kost- og motionsvaner og har en direkte indflydelse på vægtstyring.
  • Og for de mere end 25 % af de voksne i USA, der ikke lever op til de generelle anbefalede retningslinjer for søvn, og de mere end 9 millioner, der regelmæssigt bruger produkter til at hjælpe med at sove, er en forbedring på dette område en ting, der kan gøre en stor forskel i deres liv.

Selv om der findes mange kommercielle muligheder og et voksende antal urte- og naturlige alternativer, er der kun foretaget få undersøgelser af deres sikkerhed og effektivitet.

Selv om der er klinisk og eksperimentel forskning, der tyder på, at indtagelse af de enkelte komponenter i doTERRA Serenity Restful Complex Softgels (Æterisk olie af lavendel, L-theanin, citronmelisse, passionsblomst og kamille) kan hjælpe på forskellige parametre for søvnkvalitet, men det, der virkelig var brug for, var kliniske data fra mennesker om det endelige produkt.

Undersøgelsen

I den nyligt offentliggjorte undersøgelse rekrutterede doTERRA-forskere 62 raske voksne, der lejlighedsvis havde problemer med at sove, til at teste doTERRA Serenity Restful Complex Softgels. Deltagerne blev inddelt i placebo- og testgrupper og underkastet en 6-ugers randomiseret, dobbeltblind, placebokontrolleret crossover-undersøgelse. Undersøgelsen omfattede en 1-ugers vaskeperiode, hvor der ikke blev brugt studieprodukter eller andre søvnmidler, efterfulgt af en 2-ugers intervention, hvor deltagerne enten fik studieproduktet eller placebo, derefter endnu en 1-ugers vaskeperiode og til sidst endnu en 2-ugers intervention, der omfattede det modsatte produkt.

I interventionsperioderne blev deltagerne bedt om at indtage to softgels hver aften, 30 minutter før sengetid. Deltagerne og forskerne havde ingen kendskab til det produkt, der blev anvendt i interventionsperioderne. Deltagerne udfyldte også et valideret spørgeskema til vurdering af søvnkvaliteten (Leeds Sleep Evaluation Questionnaire eller LSEQ) før undersøgelsen og ved slutningen af hver uge i løbet af den 6 ugers undersøgelsesperiode samt en dagbog med generelle oplysninger om søvntid, fysisk aktivitet, koffeinindtag og andre objektive data relateret til søvnenes effektivitet. I alt 51 deltagere besvarede undersøgelsen.

Resultaterne

Resultaterne? Hvis du allerede har integreret doTERRA Serenity Restful Complex Softgels i dit daglige tilskudsprogram, vil resultaterne af denne undersøgelse ikke overraske dig. I interventionsperioderne, herunder undersøgelsesproduktet, rapporterede deltagerne (på LSEQ) statistisk signifikante forbedringer i forhold til at falde i søvn, balance og koordination ved opvågning, lethed ved opvågning og årvågenhed efter opvågning sammenlignet med placebo- og udtørringsperioderne. Desuden viste alle parametre, der blev vurderet ud fra søvndagbøgerne, bortset fra varigheden af opvågning, bedre resultater, når deltagerne tog undersøgelsesproduktet, end når de tog placebo, selv om forskellene ikke nåede statistisk signifikans. Der blev heller ikke rapporteret om alvorlige bivirkninger.

Konklusion

Selv om denne undersøgelse var småtskala og kortvarigt, giver den yderligere klinisk dokumentation til støtte for tidligere forskning, der tyder på, at indtagelse af Æterisk olie af lavendel, L-theanin, citronmelisse, passionsblomst og kamille kan forbedre søvnkvalitetsparametre, og at doTERRA Serenity Restful Complex Softgels kan fungere som et effektivt og mere naturligt alternativ til søvnprodukter med en enkelt komponent. For at fremme den afslappende søvn, du har brug for for at opnå et optimalt helbred, kan du prøve at inkorporere doTERRA Serenity Restful Complex Softgels i din daglige rutine ved sengetid.

Varekurv

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
The rating of www.aromapro.nl/ at WebwinkelKeur Reviews is 8.0/10 based on 3 reviews.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto