Blog

Nellike

doTERRA Nellike undersøgelse

Nellike æterisk olie er rig på mono-terpenen phenol og har stimulerende og varmende egenskaber samt en række anvendelsesmuligheder, der spænder fra rengøring til mundpleje. Æterisk nellikeolie har vist sig at understøtte sunde inflammatoriske processer i menneskelige celler.* En nyere forskningsartikel fra doTERRA-forskere, der er offentliggjort i Pharmaceutical Biology , øger vores viden om aktiviteten af æterisk nellikeolie i menneskelige hudceller.

doTERRA-forskere undersøgte virkningen af æterisk nellikeolie i BioMAP®-systemet (Biologically Multiplexed Activity Profiling) af humane hudfibroblaster, en velvalideret menneskelig hudmodel. Undersøgelsen viste, at æterisk nellikeolie er i stand til at påvirke kritiske proteiner, der er relevante for sunde inflammatoriske reaktioner og vævsomdannelsesprocesser. Undersøgelsen viste også, at æterisk nellikeolie aktivt påvirker menneskelige gener og signalveje. Disse resultater tyder på, at vi kun er ved at kradse på overfladen, når det gælder de sundhedsmæssige fordele ved æterisk nellikeolie, når den anvendes lokalt.

Selv om der er behov for yderligere forskning for at opnå en fuldstændig forståelse af virkningen og virkningsmekanismerne af nellike, har doTERRA-forskere genoptaget forskningen om æteriske olier og deres sundhedsmæssige fordele.

 

BioMAP® er et registreret varemærke tilhørende DiscoverX Corporation.

*Disse udsagn er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Varekurv

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
The rating of www.aromapro.nl/ at WebwinkelKeur Reviews is 8.0/10 based on 3 reviews.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto