Blog

doTERRA AromaTouch-undersøgelse

En anden undersøgelse af doTERRA-forskere er lige kommet i trykken. Den nye undersøgelse, en klinisk pilotundersøgelse, der er offentliggjort i Journal of Integrative Medicine and Therapy, undersøgte fordelene ved AromaTouch®-teknikken. AromaTouch®-teknikken er en unik metode til anvendelse af æteriske olier, som er udviklet af Dr. David Hill, grundlægger af doTERRA og formand for Scientific Operations. Teknikken er en anvendelse af æteriske olier, der kombinerer en moderat berøringsmetode med otte af doTERRA's mest kraftfulde olier og blandinger. Læs mere om AromaTouch®-teknikken her.

Mens en hel del forskning viser fordelene ved berøring og anden forskning støtter fordelene ved topisk påførte æteriske olier, findes der kun lidt forskning om kombinationen af de to. Desuden er der ikke foretaget nogen tidligere forskning om fordelene ved AromaTouch®-teknikken specifikt. AromaTouch®-teknikken er designet til at fremme homøostase og afslapning, reducere stress og støtte det generelle velvære. I denne undersøgelse satte forskerne AromaTouch®-teknikken på prøve.

Forsøgsdesign

For at få en idé om både de kortsigtede og langsigtede fordele ved teknikken evaluerede forskerne virkningerne på kroppen umiddelbart efter, at frivillige havde modtaget en enkelt teknik, og de målte også de vedvarende virkninger på kroppen, når teknikken blev anvendt regelmæssigt i en længere periode. Desuden blev der anvendt to grupper i forsøget. Behandlingsgruppen modtog AromaTouch®-teknikken nøjagtigt som beskrevet i den protokol, der er udviklet af Dr. David Hill. En kontrolgruppe bestod af personer, som fik AromaTouch®-teknikken med de samme betingelser, bortset fra at der blev anvendt fraktioneret kokosolie i stedet for de otte æteriske olier, der normalt anvendes i teknikken.

Forskerne målte hjerterytme, blodtryk, gennemsnitligt arterielt tryk og tog spytprøver, som blev analyseret for kortisol (et stresshormon) og andre biomarkører for sundhed. De frivillige udfyldte også et subjektivt spørgeskema, der viste deres aktuelle sindstilstand.

Resultater

Begge grupper oplevede et fald i hjertefrekvens, gennemsnitligt arterielt tryk, diastolisk blodtryk, stressscorer og spytniveauet af kortisol umiddelbart efter den første AromaTouch®-teknik. Men generelt var ændringerne mere udtalte i den gruppe, der fik AromaTouch®-teknikken med de æteriske olier. Selv om undersøgelsen omfattede en lille stikprøve, var de langsigtede forskelle statistisk signifikante.

Konklusion

Disse resultater tyder på, at AromaTouch®-teknikken er en fremragende måde at reducere følelsen af stress og fremme afslapning med det samme. Når det indgives regelmæssigt, er det også effektivt til at fremme langsigtede bæredygtige resultater i kroppen. Denne forskning giver stærke beviser for fordelene ved AromaTouch®-teknikken. Hvis du ønsker at se resultaterne af undersøgelsen mere detaljeret, kan du få gratis adgang til den fulde tekst på forlagets hjemmeside, da Journal of Integrative Medicine and Therapy er open access.

Varekurv

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
The rating of www.aromapro.nl/ at WebwinkelKeur Reviews is 8.0/10 based on 3 reviews.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto