Blog

Arborvitae doTERRA

dōTERRA Arborvitae undersøgelse

Arborvitae, kendt som “livets træ”, er et nåletræ, der er hjemmehørende i det nordlige USA og Canada. Alle dele af Arborvitae-træet blev brugt i stor udstrækning af indianerne til at bygge skibe, totempæle, kurve og til en række sundhedsmæssige fordele.

Selv om æterisk olie af Arborvitae har vundet popularitet i hudpleje, var der bogstaveligt talt ingen videnskabelig forskning om dens aktiviteter i menneskelige celler. For nylig offentliggjorde doTERRA-forskere den første undersøgelse, der undersøger den biologiske aktivitet af æterisk olie af Arborvitae i menneskelige hudceller.

Undersøgelsen viste, at Arborvitae var i stand til at påvirke vævsrekonstruktionsrelaterede proteiner. Det blev også konstateret, at æterisk olie af Arborvitae har forskellige virkninger på den globale humane genekspression. Disse resultater tyder på, at æterisk olie af Arborvitae er meget aktiv i menneskelige hudceller, især for at støtte sunde inflammatoriske og vævsomdannende processer.

Selv om der stadig er meget at lære om de mekanismer, der muliggør disse processer, er denne undersøgelse den første i en lang række undersøgelser, som doTERRA-forskere har planlagt for at fremme forståelsen af denne fantastiske olie.

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto