Blog

Citron

Citron og kardiovaskulær sundhed

Citron æterisk olie er en meget populær æterisk olie, der er værdsat for sin brede vifte af sundhedsmæssige fordele. På grund af dens enorme popularitet er den konstant i fokus for akademiske undersøgelser, da forskere verden over stræber efter at forstå de dybtgående virkninger af brugen af æterisk citronolie bedre. En nylig undersøgelse udført af koreanske forskere undersøgte effekten af æterisk citronolie og isoleret limonen (den primære bestanddel af æterisk citronolie) på en model for kardiovaskulær sundhed.

Deres resultater viste, at æterisk citronolie giver den største kardiovaskulære fordel, endda mere end limonen alene. Dette tyder på, at andre mindre vigtige bestanddele i æterisk citronolie i det mindste delvist er ansvarlige for de observerede positive hjerte-kar-effekter. Forfatterne til undersøgelsen konkluderede endvidere, at æterisk citronolie er gavnlig for hjerte-kar-sundheden på grund af dens stærke antioxidantegenskaber. Disse resultater, selv om de ikke er entydige, peger på behovet for yderligere at undersøge de mulige kardiobeskyttende virkninger af æterisk citronolie.*

 

doTERRA Science-blogartikler er baseret på forskellige videnskabelige kilder. Mange af de nævnte undersøgelser er foreløbige, eksperimentelle undersøgelser, og der er behov for yderligere forskning for at få en bedre forståelse af resultaterne. Æteriske olier kan have lægemiddelinteraktioner, patientkontraindikationer eller bivirkninger, som ikke kan vurderes alene ud fra eksperimentelle forskningsresultater. Hvis du er interesseret i at bruge æteriske olier til et sundhedsproblem, skal du først rådføre dig med din sundhedsplejerske.

*Disse udsagn er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto