Blog

AromaTouch håndteknik undersøgelse

Introduktion

Kliniske forsøg på mennesker er den gyldne standard inden for videnskabelig forskning, fordi de giver direkte generaliserbare data om, hvordan det undersøgte emne påvirker os i den virkelige verden. Kliniske forsøg på mennesker er også ekstremt vanskelige at få godkendt, tilrettelagt og gennemført, og de er også dyre. Selv om der er mere end 10.000 peer-reviewede videnskabelige undersøgelser af æteriske olier, der er offentliggjort i PubMed-tidsskrifter (den mest anvendte søgemaskine for biovidenskabelig og biomedicinsk videnskabelig forskning), er en meget lille procentdel af dem kliniske forsøg på mennesker. Som det førende navn inden for videnskab om æteriske olier gør doTERRA noget ved det. Med sin anden offentliggjorte kliniske undersøgelse på mennesker i 2018 (flere er i øjeblikket under udarbejdelse) undersøgte doTERRA virkningerne af sin egen AromaTouch Hand Technique(ATHT) og to af vores mest beroligende æteriske olier, Deep Blue Soothing Blend og Copaiba. Effekterne var kraftigere, end nogen af doTERRAs forskere kunne have forestillet sig.

Undersøgelsen

doTERRA-forskere rekrutterede 36 deltagere til den nyligt offentliggjorte kliniske undersøgelse af AromaTouch® Hand Technique og delte dem op i en behandlings- og en kontrolgruppe. Efter en grundig evaluering af en læge og dokumentation af baseline-målinger, herunder et spørgeskema og flere funktionsvurderinger, fik alle deltagere ATHT to gange dagligt i fem på hinanden følgende dage. Behandlingsgruppen modtog ATHT med en kombination af doTERRA Deep Blue Soothing Blend og Copaiba, mens kontrolgruppen modtog samme protokol med fraktioneret kokosolie.

For at forhindre deltagerne og ATHT-administratorer i at bruge deres lugtesans til at afgøre, hvilken behandlingsgruppe deltageren var i, bar både deltageren og administratoren kirurgiske masker, hvorpå der var påført en dråbe æterisk olie af citron. Både deltageren og administratoren bar maskerne under hver ATHT-session. Desuden blev der tilsat blåt farvestof og æterisk olie af pebermynte til den fraktionerede kokosolie for at efterligne den lyseblå farve og aroma af det præparat, der blev anvendt i behandlingsgruppen.

Ved afslutningen af den fem dage lange prøveperiode blev alle deltagere vurderet igen med det samme spørgeskema og de samme funktionelle tests. Deltagerne i behandlingsgruppen rapporterede om klinisk relevante forbedringer af de målinger, der blev evalueret i spørgeskemaet, og statistisk signifikante fremskridt i funktionelle tests sammenlignet med kontrolgruppen, hvilket giver solid dokumentation for effektiviteten af Deep Blue Soothing Blend og Copaiba og den patenterede ATHT-anvendelsesmetode. doTERRA-forskere planlægger i øjeblikket fremtidige kliniske undersøgelser for yderligere at vurdere fordelene ved andre CPTG® æteriske olier og blandinger og de patenterede AromaTouch-anvendelsesteknikker på forskellige markører for sundhed og velvære.

Konklusion

Resultaterne af den kliniske undersøgelse af AromaTouch® Hand Technique repræsenterer et helt nyt forskningsområde, ikke kun for doTERRA, men også for hele industrien for æteriske olier. doTERRAs videnskab validerer det, vi ved fra mange års brug og bredden af in vitro- og in vivo-forskning, og gør det relevant og generaliserbart i den virkelige verden, så du kan være sikker på, at du bruger og deler de mest effektive æteriske olier af højeste kvalitet i branchen.

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!!!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto