Blog

Alpha-Pinen (Alpha-pinen) forskning

Alpha-pinen er den monoterpen, der giver fyrretræer deres karakteristiske duft. Men det findes ikke kun i essensen af nåletræsplanter, det er også den primære kemiske bestanddel af æteriske olier af rosmarin, røgelse, cypres, enebær og helichrysum, og det findes endda i vild appelsin. Nyere forskning tyder på, at alfa-Pinen kan støtte hud- og mundhygiejne og støtte korrekt immunforsvar og åndedrætsfunktion.

Alpha-Pinen kan have nogle fordele for mundhygiejnen. Eksperimentel forskning tyder på, at alfa-Pinen kan hjælpe med at holde tandkød, tænder og mund rent og sundt, når det påføres lokalt på disse områder. For at støtte den generelle mundhygiejne kan du prøve at tilsætte en dråbe enebær æterisk olie til din tandpasta, hver gang du børster, eller lav selv mundskyl ved at tilsætte et par dråber Frankincense til et glas vand.

Mange af de æteriske olier, der er rige på alfa-Pinen, er gode til at understøtte hudens sundhed, og forskning understøtter dette. Eksperimentelle undersøgelser tyder på, at alfa-Pinen kan hjælpe med at holde huden sund og kan hjælpe med at reducere udseendet af bumser, når den anvendes lokalt. Tilsæt en eller to dråber cypres til din toner for at hjælpe med at forbedre udseendet af fedtet hud. Tilføj røgelse til din daglige fugtighedscreme for at reducere urenheder og forynge huden. Du kan endda prøve at anvende Helichrysum i ansigtet for at reducere rynker og fremme en strålende, ungdommelig teint.

Alpha-Pinene har vist sig at støtte den korrekte funktion af forskellige kropssystemer. Eksperimentel forskning tyder på, at alfa-Pinen kan støtte en sund immunfunktion og -respons, når det indtages internt. Desuden tyder klinisk forskning på, at alfa-Pinen kan hjælpe med at støtte en sund lunge- og åndedrætsfunktion ved indtagelse, især når det kombineres med limonene-holdige citrusolier eller andre olier, der indeholder 1,8 cineol. Tilføj en dråbe eller to af Helichrysum eller Frankincense æterisk olie til et glas vand eller te hver morgen for at støtte dit immunsystem. For daglig støtte til en god åndedrætsfunktion kan du starte hver morgen ved at tilsætte en dråbe Wild Orange and Frankincense til et glas vand, te eller citrusdrik.

En af de mest almindelige monoterpener, der findes i æteriske olier, og moderne forskning har vist, at alfa-pinen ikke blot giver en behagelig “fyrretræslignende” duft, men også er ansvarlig for mange af de sundhedsmæssige fordele, der er forbundet med brugen af røgelse, enebær, helichrysum og flere andre æteriske olier.

Varekurv
Luk

Nyhedsbrev fuld af inspiration, olietips og gode tilbud!

Top Menu Newsletter Registration DK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Ved at surfe på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.
Shop
0 Ønskeliste
0 varer Kurv
Min konto