Petal Diffuser

 60,00

    A
    Aromatic

2 og 6 timer kontinuerlig og 12 timer intermitterende (5 min tændt, 5 min slukket) diffuserindstillinger.
Valgfri belysningsindstillinger: natlys eller intet lys.
Den ultrafine tåge når ud til et område på op til 30 m².
Den enkle, 3-delt diffuser er enkel og praktisk at bruge.

Kategorier: ,

Petal er en ultralydsforstøver og kan bruges i kombination med æteriske olier efter eget valg for at sprede en fin “tåge” af den lækre aroma. Til brug i rum på op til ca. 30 kvadratmeter.
Kan justeres til 1, 2 eller 4 timers drifttid og kan som ekstraudstyr leveres med et blødt hvidt LED-lys. Enkel at bruge og nem at rengøre. 1 års garanti.

Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
dsfdgfdgdfg