On Guard håndsæbedispenser

 3,33

  On Guard håndsæbe fra dōTERRA er en skummende håndsæbe. Det er et skånsomt og sundt alternativ til skarp sæbe, som ikke udtørrer eller irriterer følsom hud.

  I vores supermarkeder og apoteker findes der et bredt udvalg af håndsæbe. Mange af disse håndsæber indeholder dog syntetiske ingredienser, som kan udtørre eller irritere følsom hud. On Guard håndsæbe fra dōTERRA er en mild, skummende sæbe, et sundt alternativ til sæbe, der udtørrer eller irriterer vores hud.

  Denne håndsæbe indeholder On Guard æterisk olie, som ud over en vidunderlig aroma renser og blødgør hænderne. Sæben er pH-neutral og beskyttende. Den krydrede aroma af vild appelsin, nellike, kanel, eukalyptus og rosmarin stimulerer sanserne under og efter brug.

  Læs mere? Klik her.

  Brugsanvisning On Guard håndsæbe*

  Pump en eller to gange med dōTERRA On Guard håndsæben for at få skummet på hænderne. Gnid hænderne og skyl godt efter med varmt vand. Håndsæbedispenseren kan genopfyldes med den store genopfyldningsflaske.

  Advarsler

  Kun til ekstern brug.
  Undgå kontakt med øjne og åben hud.
  Opbevares køligt og tørt og undgå direkte sollys.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg