On Guard Rengøringsmiddelkoncentrat

Luftdråber  27,33
Back to products
doTERRA Family Essentials Kit Original price was: € 233,00.Current price is: € 174,75.

 23,00

  doTERRA On Guard Cleaner Concentrate er designet til at være det ideelle naturlige rengøringsmiddel. Vaskemidlet er forstærket med egenskaberne fra den æteriske olie On Guard. Denne olie er kendt for sin naturlige beskyttelse mod visse miljøfaktorer, samtidig med at den øger den generelle rengøringsevne.

  Rengøring af huset i dag sker ofte med kemiske produkter, som ikke er gode for miljøet. dōTERRA har derfor udviklet On Guard Cleaner Concentrate til at rengøre på en naturlig og sikker måde. On Guard Cleaner indeholder en beskyttende blanding af æteriske olier: vild appelsin, nellike, kanel, eukalyptus og rosmarin.

  På grund af blandingen af æteriske olier, som On Guard har inkorporeret i dette koncentrerede rengøringsmiddel, har rengøringsmidlet ekstra rengøringskraft, en behagelig duft og naturlig beskyttelse. Dette rengøringsmiddel har en kraftig effekt og kan bruges som universalrengøringsmiddel i køkkenet, badeværelset eller stuen.

  On Guard-koncentratet er ikke giftigt og biologisk nedbrydeligt, hvilket gør det ikke kun venligt for hele familien, men også for miljøet. Med sin beskyttende effekt og giver den ekstra kraft til at rengøre overfladerne godt.

  Læs mere? Klik her.

  Anvendelser*

  • Universalrengøringsmiddel: Bland 2 spiseskefulde On Guard Cleaner Concentrate med 700 ml vand.
  • Badeværelse: Bland 3 spiseskefulde rengøringsmiddel med 700 ml vand.
  • Opvask: Bland 3 spiseskefulde On Guard Cleaner med 1 liter vand.
  • Stærkt tilsmudsede overflader: Påfør On Guard Cleaner direkte på stærkt tilsmudsede overflader og lad det trænge ind.

   

   

  *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

  Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

  Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

  Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
  dsfdgfdgdfg