doTERRA ZenGest softgels (60 stk.)

 28,33

    DigestZen® Soft gels Digestive Blend dōTERRA indeholder en unik kombination af Ingefær, Pebermynte, Karve, Anis, Koriander, Estragon og Fennikel for at hjælpe med fordøjelsen og ubehag i maven på en beroligende, naturlig måde. Hver vegetarisk softgel indeholder 120 mg DigestZen, den olie, du kender og stoler på for total fordøjelseskvalitet.

    Den unikke kombination af ingefær, pebermynte, kommen, anis, koriander, terragon og fennikel i disse softgels har en beroligende virkning på fordøjelsen og andre maveproblemer. Alle disse æteriske olier er kombineret i ZenGest-blandingen, og denne blanding findes igen i de vegetariske ZenGest-softgels. Softgels gør det lettere at indtage de beroligende olier og kan bruges på farten.

    Læs mere? Klik her.

    Brugsanvisning*

    Tag 1 softgels en eller flere gange om dagen efter behov med vand.

    Ingredienser ZenGest softgels
    Ingefær
    Pebermynte
    Karve
    Anis
    Koriander
    Terragon
    Fennikel
    Olivenolie
    Majsstivelse
    Glycerin
    Carrageenan
    Maltitol
    Renset vand
    Advarsler

    Opbevares uden for børns rækkevidde.
    Hvis du er under behandling af en læge, skal du først kontakte din læge.
    Opbevares på et køligt og tørt sted.

    *Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme, og produktet og dets funktion er ikke blevet testet af NVWA. Hvis du er syg, bør du altid kontakte en læge.

    Hos doTERRA stræber vi efter at udnytte naturens kraft med vores æteriske olier af høj terapeutisk kvalitet. Hver eneste olie, vi tilbyder, er omhyggeligt udvundet fra de mest potente og rene kilder rundt om i verden. Vi arbejder tæt sammen med lokale landmænd og lokalsamfund for ikke blot at sikre de reneste æteriske olier, men også for at støtte bæredygtig praksis og fair handel.

    Vores æteriske olier er certificeret rene og indeholder ingen fyldstoffer, kunstige ingredienser eller forurenende stoffer. Det garanterer ikke kun deres sikkerhed og effektivitet, men også deres evne til at virke terapeutisk. Uanset om det drejer sig om at fremme afslapning, lindre lidelser eller opfriske dit miljø, tilbyder doTERRA en naturlig løsning, der virkelig virker.

    Oplev selv den uovertrufne renhed og styrke af doTERRA's æteriske olier, og bliv en del af et fællesskab, der sætter sundhed og velvære først. Opdag, hvordan vores æteriske olier kan hjælpe dig med at leve et sundere og lykkeligere liv.
    dsfdgfdgdfg